Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér (NBO) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 58 célállomásra 28 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód NBO
Város Nairobi
Ország Kenya (KE)
Teljes cím Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -1.322710
Hosszúsági fok 36.926069
Weboldal Kaa.go.ke
Megjelenítés a térképen Google maps
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér
Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér

A Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Jomo Kenyatta Nemzetközi Repülőtér Nairobiban (Kenya) egy nyüzsgő légiközlekedési csomópont, amely az utazókat különböző belföldi és nemzetközi célpontokhoz köti Afrika és azon túl. A modern létesítményeiről és kiemelkedő szolgáltatásairól híres repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálépületek: A Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér két részből áll. terminálok, az 1-es és a 2-es terminál, mindkettő a legmodernebb létesítményekkel és kényelmes társalgókkal van felszerelve.
 • Vásárlás és étkezés: A repülőtér üzletek, vámmentes üzletek, éttermek széles választékával büszkélkedhet, kávézók és bárok, amelyek a kiskereskedelmi terápiás és étkezési lehetőségek széles választékát kínálják az utazóknak.
 • Bankok és pénzváltó: Az utasok kényelmesen hozzáférhetnek különféle banki szolgáltatásokhoz, beleértve az ATM-eket, valutaváltó pultokat és banki csarnokokat, így biztosítva a könnyű hozzáférést. pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók a repülőtér területén található jó hírű autókölcsönző cégektől bérelhetnek autót, így rugalmasan fedezhetik fel Kenya saját tempójában.
 • Wi- Fi- és internet-hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, és fontos információkhoz juthatnak hozzá.
 • Csomagkezelési szolgáltatások: Poggyászkezelési szolgáltatások, beleértve a poggyászkocsikat és a poggyászcsomagolást, kényelmesebbé teszik az utasok holmijaik kezelését és a problémamentes utazást.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A személyzettel ellátott információs pultok stratégiailag a repülőtéren belül helyezkednek el., útmutatást ad, megválaszolja a kérdéseket, és segíti az utasokat az utazással kapcsolatos szükségleteik megoldásában.
 • Gyorsított és VIP szolgáltatások: Az utasok gyorsított szolgáltatásokat választhatnak a bevándorlási és biztonsági folyamatok felgyorsítása érdekében, biztosítva a zökkenőmentes utazást. VIP-társalgók is rendelkezésre állnak azok számára, akik nagyobb kényelemre és magánéletre vágynak.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzetek esetén a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér egy egészségügyi központtal rendelkezik, ahol képzett szakemberek dolgoznak, akik sürgős orvosi segítséget nyújtanak.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A kisgyermekekkel való utazást megkönnyítik a gyermekfelügyeleti létesítmények, beleértve a játszótereket és a babaöltözőket, kellemes élményt biztosítva a családoknak.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren van egy dedikált elveszett és talált íróasztal, amely segíti az utasokat az elveszett tárgyak felkutatásában és visszaszerzésében, nyugalmat biztosítva utazásuk során.
 • Szállítás: A terminál épületein kívül különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést, ami megkönnyíti az utasok számára, hogy elérjék végső úti céljukat.

Lenyűgöző létesítményeivel és elsőrangú szolgáltatásaival a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér kapuként szolgál Kenya felé, és mindenhonnan fogadja a látogatókat. a világ sarkaiban, miközben biztosítják azok kényelmét.


Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A NBO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) John F. Kennedy International Airport (JFK) célállomásig ér el, körülbelül 15h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 787-8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 28 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Kenya Airways, Jambojet Limited, Far Eastern Air Transport, Precision Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Nairobi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Nairobi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtér (NBO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Nairobi közvetlen közelében?

Nairobi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella