Repülőjárat akciók innen: John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér (JST)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
IAD Washington

1 járat naponta

1ó 39m Ár megjelenítése
ORD Chicago

1 járat naponta

1ó 39m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JST
Város Johnstown
Ország United-States (US)
Teljes cím John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér
Szélességi fok 40.316111
Hosszúsági fok -78.833889
Weboldal Flyjohnstownairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

John Murtha Johnstown?Cambria megyei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Pennsylvania állambeli Cambria megyében található John Murtha Johnstown?Cambria megyei repülőtér (JST) egy regionális repülőtér, amely a Greater Johnstown területét szolgálja ki. A számos létesítmény és szolgáltatás révén a repülőtér kényelmes és hatékony utazási élményt kíván nyújtani utasainak.

Létesítmények

A repülőtér számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek megfelelnek az utasok igényeinek. Ezek a következők:

  • Terminálépület: A modern terminálépület kényelmes váróteret kínál az utasok számára ülőhelyekkel, mellékhelyiségekkel és ingyenes Wi-Fi-vel az egész épületben. Kerekesszékes hozzáférést is biztosít.
  • Poggyászkiadás: A repülőtéren van egy poggyászátvételi terület, ahol az utasok kényelmesen átvehetik poggyászukat érkezéskor.
  • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre. Az utasok igényeiknek megfelelően választhatnak rövid, hosszú távú és gazdaságos parkolási lehetőségek közül.
  • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző ügynökségek működnek a repülőtéren, amelyek az utazók igényeinek megfelelő járművek széles választékát kínálják. A foglalás előre vagy a repülőtérre érkezéskor lehetséges.

Szolgáltatások

Létesítményein kívül a John Murtha Johnstown?Cambria County Airport számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

  • Repülési információk: Az utasok hozzáférhetnek a legfrissebb repülési információkhoz, beleértve az érkezéseket, indulásokat és késéseket. Ez az információ elérhető a repülőtér honlapján és a terminálépületben található információs képernyőkön.
  • Biztonság: A repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn az összes utas biztonsága érdekében. Képzett biztonsági személyzet és modern biztonsági technológia biztosítja a biztonságos környezetet.
  • Étkezés és vásárlás: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek és üzletek találhatók, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy a repülés előtt étkezhessenek, vagy böngészhessenek az utolsó pillanatban szükséges utazási szolgáltatások között.
  • Szárazföldi közlekedés: Különféle földi közlekedési lehetőségek állnak az utasok rendelkezésére, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést, amelyek lehetővé teszik a kényelmes utazást a repülőtérre és onnan vissza.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a John Murtha Johnstown? Cambria County Airport elkötelezett a minőségi létesítmények és szolgáltatások biztosításával, hogy minden utas számára problémamentes utazási élményt biztosítson.


John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JST kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Washington Dulles International Airport (IAD) célállomásig ér el, körülbelül 1h 39m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérről?

A(z) John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Johnstown városából?

Általában a John Murtha Johnstown – Cambria megyei repülőtér (JST) a preferált választás a Johnstown-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Johnstown közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella