Közvetlen járat innen: Jizan regionális repülőtér (GIZ)

Utazz 5 helyszínre a 4 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jizan regionális repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Jizan regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jizan regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GIZ
Város Jazan
Ország Saudi-Arabia (SA)
Teljes cím Jizan regionális repülőtér
Szélességi fok 16.889359
Hosszúsági fok 42.570567
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jizan regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Jizan regionális repülőtér a szaúd-arábiai Jizan egyik jelentős repülőtere. Fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér különféle létesítményekkel és szolgáltatásokkal van felszerelve, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálépületek: A repülőtéren modern terminálépületek találhatók tágas váróterekkel és ülőalkalmatosságok. Ezeket a terminálokat nagyszámú utas hatékony kiszolgálására tervezték.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A Jizan regionális repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet kínál, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol az utazók különféle árucikkeket vásárolhatnak, beleértve a parfümöket, csokoládékat és ajándéktárgyakat. Ezenkívül különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy kényelmesen parkolhassák le járműveiket utazás közben.
  • Poggyászszolgáltatások: A poggyászszolgáltatások segítséget nyújtanak az utasoknak poggyászuk szállításában. A repülőtér poggyászkocsikat, hordárszolgáltatásokat és poggyászmegőrzőt biztosít.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t érhetnek el az egész repülőtéren. Töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközeik áram alatt tartásához.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információs kijelzőket kínál az utasok számára. naprakész az érkezésekről, indulásokról, valamint az esetleges késésekről vagy törlésekről.
  • Utassegítség: A Jizan Regional Airport személyzete elkötelezett személyzettel rendelkezik, akik készséggel segítenek az utasoknak kérdésekkel kapcsolatban, útbaigazítást adnak, és biztosítják a gördülékeny utazási élményt.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok segítségért fordulhatnak a repülőtér elveszett és talált részlegéhez.
  • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren vannak olyan egészségügyi létesítmények, amelyek képesek kezelni orvosi vészhelyzetek. Képzett szakemberek állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén orvosi segítséget nyújtsanak.
  • Szállítás: Számos szállítási lehetőség áll rendelkezésre az utasok számára a repülőtérre és onnan való utazáshoz, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a transzferszolgáltatást.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles választékával a Jizan Regional Airport arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt teremtsen az utazók számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy utazási segítségről, a repülőtér jól felszerelt, hogy kielégítse az utasok igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jizan regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GIZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jizan regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jizan regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Jizan regionális repülőtér és a Cairo International Airport (CAI) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jizan regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Jizan regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Saudia, Flynas, Flyadeal, Nile Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jazan városából?

Általában a Jizan regionális repülőtér (GIZ) a preferált választás a Jazan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Jazan közvetlen közelében?

Jazan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella