Folyamatos járat innen: Jixi Xingkaihu repülőtér (JXA)

Folyamatos járatok 7 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jixi Xingkaihu repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Jixi Xingkaihu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jixi Xingkaihu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JXA
Város Jixi
Ország China (CN)
Teljes cím Jixi Xingkaihu repülőtér
Szélességi fok 45.308578
Hosszúsági fok 131.184641
Megjelenítés a térképen Google maps

Jixi Xingkaihu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Jixi Xingkaihu repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér Jixi városában, Heilongjiang tartományban, Kínában. A repülőtér kapujaként szolgál ebbe a nyüzsgő régióba, és kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes és élvezetes élményt biztosítson az utazóknak.

Létesítmények

  • Terminál Épület: A repülőtér tágas és modern terminálépülettel büszkélkedhet, amely nagyszámú utas hatékony kiszolgálására szolgál. Kényelmes váróterekkel, tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségekkel, valamint bőséges étkezési és vásárlási lehetőséggel rendelkezik.
  • Bejelentkezési pultok: Az utasok a terminálépületben rendelkezésre álló, erre a célra kialakított pultoknál egyszerűen bejelentkezhetnek járataikra.. A folyamatot leegyszerűsíti és megkönnyíti a barátságos és professzionális személyzet.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy az utasok poggyászát gondosan kezeljék és azonnal kézbesítsék. A poggyászkocsik könnyen elérhetők a kényelem érdekében.
  • Információs pultok: A repülőtéren a terminál épületében stratégiailag elhelyezett információs pultok segítik az utazókat bármilyen kérdésben vagy problémában. A hozzáértő személyzet mindig készen áll a pontos és naprakész információkkal szolgálni.
  • Közlekedés: A Jixi Xingkaihu repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal és a környező területekkel. Az utazók könnyen elérhetik a taxikat, buszokat és autókölcsönző szolgáltatásokat a terminálon belüli, kényelmesen elhelyezett közlekedési pultokból. A repülőtér bőséges parkolóhelyet is kínál azok számára, akik inkább autót szeretnének vezetni.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok valós idejű repülési információkhoz férhetnek hozzá digitális kijelzőn a terminálépület különböző pontjain elhelyezett táblák, amelyek tájékoztatják őket az érkezésekről, indulásokról, valamint az esetleges késésekről vagy lemondásokról.
  • Éttermek és kávézók: A helyi és nemzetközi ételeket felszolgáló éttermek és kávézók széles választéka áll rendelkezésre.. Akár egy gyors harapnivalóra, akár egy teljes étkezésre van kedve az utazóknak, garantáltan találnak valamit, ami kielégíti ízlelőbimbóikat.
  • Vásárlás: A terminál épületében számos üzlet és butik található, különféle termékeket kínál, mint például ruházat, kiegészítők, ajándéktárgyak és vámmentes áruk. Az utazóknak lehetőségük van arra, hogy repülésük előtt vagy után vegyenek részt kiskereskedelmi terápiában.
  • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér tisztában van az utasok jólétének fontosságával, és vészhelyzet esetén egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Az elsősegély-állomások és a szakképzett egészségügyi szakemberek készen állnak, hogy szükség esetén segítséget nyújtsanak.
  • Wi-Fi- és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi-kapcsolat áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen elhelyezve biztosítják, hogy az utazók tölthessék elektronikus eszközeiket.

A Jixi Xingkaihu repülőtér lenyűgöző létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek hozzájárulnak a kellemes utazási élményhez. Az utasok kényelme és kényelme iránti elkötelezettség a jól megtervezett terminálépületben, a hatékony check-in- és poggyászszolgáltatásban, valamint a különféle kényelmi szolgáltatásokban is megmutatkozik. A Jixi Xingkaihu repülőtér valóban megfelel az utazók igényeinek, és problémamentes utazást biztosít.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Jixi Xingkaihu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Jixi Xingkaihu repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JXA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jixi Xingkaihu repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Beijing Capital International Airport (PEK) célállomásig ér el, körülbelül 2h 50m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jixi Xingkaihu repülőtér repülőtérről?

A(z) Jixi Xingkaihu repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Southern Airlines, Shanghai Airlines, Beijing Capital Airlines, Loong Air, Gestai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jixi városából?

Általában a Jixi Xingkaihu repülőtér (JXA) a preferált választás a Jixi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jixi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella