Repülőjárat akciók innen: Jiujiang Lushan repülőtér (JIU)

Fedezze fel 6 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jiujiang Lushan repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Jiujiang Lushan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jiujiang Lushan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JIU
Város Jiujiang
Ország China (CN)
Teljes cím Jiujiang Lushan repülőtér
Szélességi fok 29.481183
Hosszúsági fok 115.807767
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jiujiang Lushan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Jiujiang Lushan repülőtér a Jiangxi tartomány Jiujiang városában található egy modern repülőtér, amely kulcsfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a Lushan-hegy festői területére látogató utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és kényelmes szolgáltatásokat kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér jellemzői tágas és jól megtervezett terminálépület modern építészeti elemekkel. A létesítmények tiszták, jól karbantartottak, és kényelmes környezetet biztosítanak az utasok számára.
 • Bejelentkezési pultok: A Jiujiang Lushan repülőtér több, a legfrissebb eszközökkel felszerelt check-in pultot kínál. technológiát az utasok bejelentkezési eljárásainak hatékony lebonyolításához. Az utasok könnyedén elvégezhetik a szükséges alaki követelményeket a beszállás előtt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Számos kiskereskedelmi üzlet és vámmentes üzlet áll rendelkezésre, amelyek számos terméket, köztük helyi ajándéktárgyakat kínálnak., könyvek, divat és elektronika. Számos étkezési lehetőség, köztük éttermek és kávézók ízletes helyi és nemzetközi ételek választékát kínálja.
 • Társalgók: Az exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágyó utasok számára a Jiujiang Lushan repülőtér társalgókat kínál. amelyek nyugodt környezetet biztosítanak. Az utasok pihenhetnek, ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak, valamint igénybe vehetik az ingyenes Wi-Fi-t és a töltőállomásokat.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkocsikat biztosít az utasok kényelméért. a poggyász könnyű szállítása. Ezen kívül poggyászcsomagolási szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akiknek extra védelmet igényelnek holmijuk.
 • Kiközelíthetőség: A Jiujiang Lushan repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik a csökkent mozgássérült utasok igényeit mobilitás. Kerekesszékes rámpák, akadálymentesített mellékhelyiségek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre, hogy minden utazó számára problémamentes élményt biztosítsanak.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál a városba és onnan vissza. taxik, shuttle buszok és autókölcsönző szolgáltatások. Ezek a lehetőségek rugalmasságot és kényelmet biztosítanak az utasok számára, lehetővé téve számukra, hogy könnyen elérjék a kívánt úti célt.
 • Parkolás: A Jiujiang Lushan repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál magánjárművek számára. Az utasok biztonságosan parkolhatják le autóikat a kijelölt helyeken, és élvezhetik az utazást anélkül, hogy járműveik miatt kellene aggódniuk.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a Jiujiang Lushan repülőtér is egy sor szolgáltatás az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Néhány figyelemre méltó szolgáltatás:

 • Repülési információk: Az utasok valós idejű repülési információkat kaphatnak a terminál épületében elhelyezett digitális kijelzőkön. Információs pultok is rendelkezésre állnak, ha bármilyen kérdésre vagy segítségre van szükségük.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: A repülőtéren külön pult található az elveszett és talált tárgyak kezelésére. Az utasok ehhez a pulthoz fordulhatnak segítségért az elveszett holmik felkutatásában és visszaszerzésében.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Képzett egészségügyi személyzet van jelen a repülőtéren, hogy minden egészségügyi vészhelyzetet kezeljenek és azonnali segítséget nyújtsanak. Az elsősegélynyújtó létesítmények is rendelkezésre állnak a terminál épületében.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren, így az utasok könnyedén vehetnek fel vagy válthatnak készpénzt. pénznemben.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Jiujiang Lushan repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.

Jiujiang Lushan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Jiujiang Lushan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Jiujiang Lushan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JIU azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jiujiang Lushan repülőtér repülőtérről indul?

A Jiujiang Lushan repülőtér és a Chengdu Tianfu (TFU) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jiujiang Lushan repülőtér repülőtérről?

A(z) Jiujiang Lushan repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Hainan Airlines, Okay Airways, Spring Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jiujiang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jiujiang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jiujiang Lushan repülőtér (JIU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Jiujiang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella