Megfizethető járatok innen: Jinzhou Xiaolingzi repülőtér (JNZ)

Folyamatos járatok 6 célállomásra 5 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Jinzhou Xiaolingzi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jinzhou Xiaolingzi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JNZ
Város Jinzhou
Ország China (CN)
Teljes cím Jinzhou Xiaolingzi repülőtér
Szélességi fok 41.096196
Hosszúsági fok 121.072811
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jinzhou Xiaolingzi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Jinzhou Xiaolingzi repülőtér a kínai Liaoning tartomány Jinzhou városában található, modern és jól felszerelt repülőtér, amely belföldi kiszolgálást is biztosít. és nemzetközi járatok. A csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások iránti elkötelezettségével a repülőtér kellemes és kényelmes élményt nyújt az utazók számára.

Létesítmények

Terminálok

 • A A repülőtér egyetlen utasterminállal rendelkezik, amelyet modern építészettel és tágas terekkel terveztek az egyre növekvő számú utazó befogadására.
 • A terminálon számos üzlet, étterem és kávézó található, amelyek széles választékát kínálja az étkezési és vásárlási lehetőségeknek. lehetőségeket.
 • A fogyatékkal élők számára akadálymentesített mellékhelyiségek és létesítmények állnak rendelkezésre a terminál egész területén.
 • Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhetnek, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.

Bejelentkezés és biztonság

 • A bejelentkezési folyamat hatékony és jól szervezett, és több pult is rendelkezésre áll a várakozási idő minimalizálása érdekében.
 • Az utasoknak át kell menniük a legkorszerűbb technológiával felszerelt biztonsági ellenőrző pontokon, amelyek garantálják a biztonságot.
 • Csomagszállítási szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve a poggyászkocsikat és a csomagoló szolgáltatásokat. kényelem.

Társalgók

 • A Jinzhou Xiaolingzi repülőtér kényelmes és stílusos társalgókat kínál az utasok számára, akik repülésük előtt pihenhetnek és lazíthatnak.
 • Társalgó. A létesítmények között kényelmes ülőhelyek, töltőállomások, ingyenes harapnivalók és italok, valamint üzleti központok várják a munkát igénylőket.

Szolgáltatások

Szállítás

 • Taxisok, autókölcsönzők és transzferbuszok könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítva a repülőtérre és onnan vissza.
 • A tömegközlekedési szolgáltatások is könnyen elérhetőek, így az utazók könnyedén elérhetik úti céljukat..

Információ és segítségnyújtás

 • A repülőtér egy külön információs pultot biztosít, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak kérdésekkel, útbaigazításokkal és egyéb utazási kérdésekben. kapcsolódó információkat.
 • A repülési információs kijelzőrendszerek stratégiailag a terminálon vannak elhelyezve, így biztosítva, hogy az utasok tájékozódjanak a repülési állapotukról és a kapukiosztásról.

Étkezés és vásárlás

 • Az étkezési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek a különböző ízlések és táplálkozási preferenciák kielégítésére szolgálnak.
 • A különféle üzletek vámmentes árukat, helyi termékeket, ajándéktárgyakat és alapvető termékeket kínálnak. utazók számára.

További szolgáltatások

 • Az ATM-ek, a pénzváltó szolgáltatások és a banki szolgáltatások kényelmesen találhatók a repülőtéren.
 • Orvosi központok és az elsősegélynyújtó szolgáltatások is könnyen elérhetőek az utasok jólétének biztosítása érdekében.
 • A repülőtér parkolóhelyeket is kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt.

A repülőtér A modern létesítmények, a kiváló ügyfélszolgálat és a szolgáltatások széles skálája révén a Jinzhou Xiaolingzi repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó utazását a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegye.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JNZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Wuhan Tianhe International Airport (WUH) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 737-500 (winglets) Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Jinzhou Xiaolingzi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Eastern Airlines, Shanghai Airlines, Xiamen Airlines, Lucky Air, Hainan Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jinzhou városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jinzhou-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jinzhou Xiaolingzi repülőtér (JNZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Jinzhou közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella