Megfizethető járatok innen: Jining Qufu repülőtér (JNG)

Folyamatos járatok 27 úti célra 10 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Jining Qufu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jining Qufu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JNG
Város Jining
Ország China (CN)
Teljes cím Jining Qufu repülőtér
Szélességi fok 35.414509
Hosszúsági fok 116.585918
Weboldal Jnqfairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jining Qufu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Shandong tartomány Qufu városában található Jining Qufu repülőtér egy modern és nyüzsgő repülőtér, amely átjáróként szolgál Kína egyik történelmileg legjelentősebb régiójához. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatokat szolgálja ki, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér jól megtervezett és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely modern felszereltséggel és létesítményekkel rendelkezik, hogy nagyszámú utast fogadjon.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a terminál kényelmesen elhelyezett pultjánál jelentkezhetnek be járataikra. Barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a bejelentkezési folyamatban.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet kínál, ahol az utasok bevásárolhatnak. Legyen szó ajándéktárgyakról, könyvekről vagy vámmentes tárgyakról, mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók számos étkezési lehetőséget találhatnak a repülőtéren. A gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig különféle étkezdék kínálnak különféle ízléseket és preferenciákat.
 • Társalgók: A fényűzőbb élményre vágyó utasok számára a repülőtér társalgókat biztosít, ahol lazíthatnak., lazítson, és élvezze a csendet és nyugalmat a repülés előtt.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A Jining Qufu repülőtér tisztában van a kapcsolattartás fontosságával. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, és a töltőállomások kényelmesen elhelyezve az utasok feltölthetik eszközeiket.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez banki ügyintézés céljából. igények kielégítésére, valamint valutaváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak, ami kényelmessé teszi a nemzetközi utazók számára.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az utasok megfelelő tájékoztatást kapjanak járataikról. A digitális kijelzők és hirdetőrendszerek naprakész információkat biztosítanak az érkezésekről, indulásokról, valamint az esetleges változásokról vagy késésekről.
 • Poggyászszolgáltatás: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek a poggyász kezelésében. kapcsolódó problémák, például elveszett vagy sérült poggyász. A poggyászkocsik kényelmesen elérhetők az utasok számára, hogy könnyen szállíthassák holmijukat.
 • Szállítás: A Jining Qufu repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és vissza, beleértve a taxit, transzferbuszokat és autókat. kölcsönzési szolgáltatások. Az utasok az igényeiknek megfelelő szállítási módot választhatják.
 • Orvosi segítség: Bármilyen egészségügyi sürgősségi esetre a repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely képzett szakemberekkel rendelkezik, akik a szükséges ellátást biztosítják. segítség és támogatás.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér arra törekszik, hogy az utazást minden utas számára elérhetővé tegye. Speciális segítség áll rendelkezésre idősek, fogyatékkal élők vagy további támogatásra szorulók számára.
 • Gyermek játszótér: A kisgyermekekkel utazó családok számára a repülőtéren külön játszótér található. ahol a gyerekek szórakozhatnak és energiát költhetnek az utazás előtt vagy után.

Összességében a Jining Qufu repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson utasainak. Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a repülőtér biztosítja az utazók igényeinek kielégítését, valamint azt, hogy utazásuk pozitívan induljon és végződjön.


Jining Qufu repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jining Qufu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JNG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jining Qufu repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jining Qufu repülőtér repülőtérről indul?

A Jining Qufu repülőtér és a Sanya Phoenix International Airport (SYX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jining Qufu repülőtér repülőtérről?

A(z) Jining Qufu repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Guangxi Beibu Gulf Airlines, Chengdu Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, Shanghai Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jining városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jining-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jining Qufu repülőtér (JNG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Jining közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella