Folyamatos járat innen: Jingmai repülőtér (JMJ)

Fedezze fel 3 helyszínt 4 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jingmai repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KMG Kunming

4-5 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
LJG Lijiang város
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
CSX Changsha
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Jingmai repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jingmai repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JMJ
Város Lancang
Ország China (CN)
Teljes cím Jingmai repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Jingmai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Yunnan tartományban található Jingmai repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átutazásról, a Jingmai repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van.

Létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Jingmai repülőtér több bejelentkezési pultot kínál különböző légitársaságok, lehetővé téve az utasok számára a bejelentkezési folyamat gyors befejezését.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség található, beleértve a helyi és nemzetközi márkákat is, amelyek számos terméket és minden ízlésnek megfelelő konyhát.
 • Társalgók: Az utasok pihenhetnek és élvezhetik a kényelmes üléseket, az ingyenes frissítőket és a Wi-Fi-hozzáférést a repülőtéri társalgókban. A Jingmai repülőtéren az üzleti és az első osztályú utasok számára is vannak társalgók.
 • Vámmentes üzletek: Az utazók igénybe vehetik a repülőtéren elérhető vámmentes üzletek nyújtotta előnyöket, és vásárolhatnak termékek széles skáláját, beleértve a kozmetikumokat, elektronikai cikkek és italok, adómentes áron.
 • Poggyászszolgáltatások: A Jingmai repülőtér poggyászkereső pultot és egy elveszett és talált pultot kínál az utasok segítségére.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér egész területén, lehetővé téve az utasok számára a helyi valuta felvételét. Valutaváltási szolgáltatások is elérhetőek azok számára, akiknek devizaváltásra van szükségük.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Jingmai repülőtéren van egy professzionális személyzettel felszerelt egészségügyi központ, amely az alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nyújtja.

Szolgáltatások

 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok kapcsolatban maradhatnak a repülőtéren töltött idő alatt, mivel ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében.
 • Közlekedés: A Jingmai repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a közeli területekkel. Az utasok különféle közlekedési lehetőségek közül választhatnak, beleértve a taxit, buszt és autóbérlést.
 • Információs pultok: Az utazók segítése érdekében a repülőtéren stratégiailag elhelyezett információs pultok nyújtanak információkat a járatokról, a repülőtéri létesítményekről, helyi közlekedés, és így tovább.
 • Különleges segítségnyújtás: A Jingmai repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára kényelmes élményt nyújtson. A fogyatékkal élő vagy mozgásukban korlátozott személyek számára speciális segítség áll rendelkezésre. Kerekesszékek és támogatási szolgáltatások igényelhetők előre vagy érkezéskor.
 • Gyermek játszótér: A fiatal utazók szórakoztatása érdekében a repülőtér külön játékokkal és játékokkal felszerelt játszóteret kínál a gyermekek számára.
 • Dohányzóhelyek: A repülőtéren kijelölt dohányzóhelyek állnak rendelkezésre a dohányozni vágyó utasok számára.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Jingmai repülőtér biztosítja, hogy minden utazónak kellemes és gondja legyen. - ingyenes élmény az elejétől a végéig. Akár törzsutas, akár először látogat Yunnanba, a Jingmai repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy utazása kényelmes és élvezetes legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jingmai repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JMJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jingmai repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jingmai repülőtér repülőtérről indul?

A Jingmai repülőtér és a Changsha Huanghua International Airport (CSX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Jingmai repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Jingmai repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lucky Air, China Eastern Airlines, Gestair, HongTu Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lancang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lancang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jingmai repülőtér (JMJ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Lancang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella