Közvetlen járat innen: Jinggangshan repülőtér (JGS)

Folyamatos járatok 23 célállomásra 11 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Jinggangshan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jinggangshan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JGS
Város Ji An
Ország China (CN)
Teljes cím Jinggangshan repülőtér
Szélességi fok 26.899721
Hosszúsági fok 114.737500
Weboldal Jajgsairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Jinggangshan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Jiangxi tartományban található Jinggangshan repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson utasainak. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér kényelmet és kényelmet biztosít az utazók számára.

Terminál

 • A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy egy nagyszámú utast hatékonyan szállítani.
 • Az utasok számos üzletet, vámmentes üzletet és éttermet találnak a terminálon belül, amelyek számos helyi és nemzetközi terméket és konyhát kínálnak.
 • A terminál valutaváltási szolgáltatásokat és ATM-eket is biztosít a pénzügyi tranzakciók megkönnyítése érdekében.

Közlekedés

 • A Jinggangshan repülőtér jó összeköttetésekkel rendelkezik a közeli városokkal és településekkel különféle közlekedési eszközökön keresztül. lehetőségek.
 • Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat és az autóbérlési szolgáltatásokat a repülőtéren, így kényelmesen utazhatnak a kívánt úti céljukra.
 • Ezenkívül a repülőtérről nyilvános buszok is közlekednek, így megfizethető áron érhetők el szállítás a közeli területekre.

Parkolás

 • A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt.
 • Utasok biztonságos és jól karbantartott parkolókat vehetnek igénybe, biztosítva járműveik biztonságát, amíg távol vannak.

Társalgó

 • Nyugalomra vágyó utasok számára és kényelmes környezetben, a Jinggangshan repülőtér külön társalgót biztosít.
 • A társalgó kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t és frissítőket kínál, így az utasok nyugodt környezetben pihenhetnek vagy dolgozhatnak.

Speciális segítségnyújtás

 • A repülőtér minden utas számára biztosítja az elérhetőséget, beleértve a mozgáskorlátozottakat vagy a különleges igényűeket is.
 • A segítségre szoruló utasok igénybe vehetik a kerekesszékes szolgáltatások és elkötelezett személyzet segíti az utazási élményt.
 • Ezen túlmenően a repülőtéren kijelölt létesítmények is vannak a csecsemős vagy kisgyermekes utasok igényeinek kielégítésére.

Repülési információk

 • Az utasok tájékozódhatnak járataikról a repülőtér valós idejű, a terminálon elhelyezett repülési információs kijelzőjén.
 • Ezenkívül információs pultok állnak rendelkezésre bármilyen kérdés esetén. vagy segítségre van szükség a repülési menetrendekkel vagy egyéb releváns információkkal kapcsolatban.

Biztonság

 • Az utasok biztonsága rendkívül fontos a Jinggangshan repülőtéren.
 • Szigorú biztonsági intézkedések és eljárások vannak bevezetve a problémamentes és biztonságos utazási élmény érdekében.
 • Az utasoknak azt tanácsoljuk, hogy működjenek együtt a repülőtér biztonsági személyzetével, és tartsák be a szükséges protokollokat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Jinggangshan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Jinggangshan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JGS azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jinggangshan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Shenyang Taoxian International Airport (SHE) célállomásig ér el, körülbelül 3h 15m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jinggangshan repülőtér repülőtérről?

A(z) Jinggangshan repülőtér repülőtérről induló utasok 11 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Eastern Airlines, Spring Airlines, Chengdu Airlines, Shanghai Airlines, Air Chin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Ji An városából repülővel távozik?

Utazók, akik Ji An-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jinggangshan repülőtér (JGS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Ji An közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella