Repülőjárat akciók innen: Jiamusi Dongjiao repülőtér (JMU)

Fedezze fel 10 helyszínt 6 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Jiamusi Dongjiao repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jiamusi Dongjiao repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JMU
Város Jiamusi
Ország China (CN)
Teljes cím Jiamusi Dongjiao repülőtér
Szélességi fok 46.845394
Hosszúsági fok 130.455410
Weboldal Haerbinairport.com.cn
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jiamusi Dongjiao repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Jiamusi Dongjiao repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér Jiamusi városában, Heilongjiang tartományban, Kínában. Fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér elkötelezett amellett, hogy az utasok számára kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson létesítményeivel és szolgáltatásaival.

Létesítmények

A Jiamusi Dongjiao repülőtér számos szolgáltatást kínál a kényelem és a kényelem érdekében. utazóknak:

  • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amely minden alapvető kényelmi felszereléssel rendelkezik, mint például váróterületek, mosdók és információs pultok.
  • Kiskereskedelem. és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, amelyek áruk széles választékát kínálják. Számos étterem és kávézó is várja a vendégeket, amelyek különféle ízlést és preferenciákat szolgálnak ki, ahol az utazók haraphatnak egy falatot vagy ihatnak egy frissítő italt.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: A rugalmas közlekedésre vágyó utazók számára a repülőtér autóbérlést biztosít. szolgáltatások. Különféle jó hírű kölcsönző ügynökségek működnek a helyszínen, és különféle igényeknek megfelelő járműveket kínálnak.
  • Parkolás: A Jiamusi Dongjiao repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú látogatók számára. A parkolók jól karbantartottak, és kényelmesen a terminálépület közelében helyezkednek el.
  • VIP-társalgók: A repülőtér külön VIP-társalgókkal rendelkezik, amelyek exkluzív és kényelmes környezetet biztosítanak a prémium utasok számára. Ezek a társalgók ingyenes frissítőket, Wi-Fi hozzáférést és kényelmes ülőhelyeket kínálnak.

Szolgáltatások

Az utazási élmény fokozása érdekében a repülőtér különféle szolgáltatásokat nyújt:

  • Poggyászszolgáltatás: A Jiamusi Dongjiao repülőtér biztosítja a poggyász hatékony kezelését. Az utasok a terminálépületben találhatnak poggyászsegítséget, igénylési szolgáltatásokat és raktározási lehetőségeket.
  • Információs pultok: Az utazók a repülőtér információs pultjánál lévő barátságos személyzethez fordulhatnak, hogy segítséget kérjenek a menetrenddel, a repülőtéri létesítményekkel, a szállítási lehetőségekkel, és egyéb kérdések.
  • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy a várakozási idők alatt kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
  • Orvosi ellátás. Szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Jiamusi Dongjiao repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, akik készen állnak a szükséges segítségnyújtásra és elsősegélynyújtásra.
  • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat. visszaszerezni elveszett tárgyaikat a repülőtér területén. Az utazók ezen a szervizpulton jelenthetik be vagy érdeklődhetnek az elveszett holmikról.

Modern létesítményeivel és kényelmes szolgáltatásaival a Jiamusi Dongjiao repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és problémamentes utazási élményt kínáljon minden utasának., így ideális átjáró Jiamusi gyönyörű városába.


Jiamusi Dongjiao repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jiamusi Dongjiao repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JMU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jiamusi Dongjiao repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jiamusi Dongjiao repülőtér repülőtérről indul?

A Jiamusi Dongjiao repülőtér és a Shanghai Pudong International Airport (PVG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Jiamusi Dongjiao repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Jiamusi Dongjiao repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air China, China Eastern Airlines, Chengdu Airlines, Shandong Airlines, China Southern Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jiamusi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jiamusi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jiamusi Dongjiao repülőtér (JMU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Jiamusi közvetlen közelében?

Jiamusi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella