Folyamatos járat innen: Jessore repülőtér (JSR)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Jessore repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DAC Dakka

12 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Jessore repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jessore repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JSR
Város Jessore
Ország Bangladesh (BD)
Teljes cím Jessore repülőtér
Szélességi fok 23.183151
Hosszúsági fok 89.161144
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jessore repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Jessore repülőtér, más néven Jessore belföldi repülőtér, a bangladesi Jessore-ban található. Ez egy kisebb repülőtér, amely elsősorban az országon belüli belföldi járatokat szolgálja ki. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Terminálépület

A Jessore repülőtér terminálépülete modern és jól karbantartott. Tiszta és kényelmes környezetet biztosít az utasok számára. Az épület fel van szerelve a szükséges felszerelésekkel, beleértve a mellékhelyiségeket, a várótereket és a jegypénztárat a repülőjegy-foglalásokhoz.

Bejelentkezés és biztonság

  • A Jessore repülőtéren átutazó utasok egyszerűsített bejelentkezési folyamatra számíthat. A repülőtér különböző légitársaságok számára kijelölt pultokat, amelyek segítségével az utasok gyorsan leadhatják poggyászukat és beszállókártyáikat.
  • A repülőtéren a biztonsági intézkedések hatékonyak és szigorúak, biztosítva minden utas és tárgyaik biztonságát. A személyzet tagjai alapos biztonsági ellenőrzéseket hajtanak végre, mielőtt az utasok az indulási területre indulnának.

Légitársaságok és célállomások

  • A Jessore repülőtér különböző belföldi légitársaságok csomópontjaként szolgál, beleértve a Biman Bangladesh Airlines és US-Bangla Airlines. Ezek a légitársaságok Banglades számos nagyvárosába biztosítanak csatlakozást.
  • A Jessore repülőtér népszerű belföldi úti céljai közé tartozik Dhaka, Chittagong, Sylhet és Cox's Bazar. Az utasok könnyen elérhetik ezeket a helyeket a rendszeres járatok menetrendjével.

Szállítási lehetőségek

  • A repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket biztosít a Jessore-ból érkező vagy onnan induló utasok számára. A taxik és a riksák a terminál épületén kívül is rendelkezésre állnak, így az utazók elérhetik kívánt úti céljukat.
  • Emellett számos autókölcsönző szolgáltatás működik a repülőtérről, amelyek az önvezető közlekedést preferáló utasokat szolgálják ki. maradjon Jessore-ban.

Ételek és italok

  • A Jessore repülőtér utasai a terminál épületében különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak. A kávézók és az ételárusító standok helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják, sokféle ízlést kielégítve.
  • Frissítők és harapnivalók könnyen elérhetők, így az utazók gyorsan elfogyaszthatnak egy-egy harapnivalót, miközben repülőjáratukra várnak.

Összességében elmondható, hogy a Jessore Airport modern létesítményekkel, hatékony szolgáltatásokkal és kényelmes közlekedési lehetőségekkel igyekszik kellemes utazási élményt nyújtani utasainak.


Jessore repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jessore repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JSR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jessore repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jessore repülőtér repülőtérről indul?

A Jessore repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jessore repülőtér repülőtérről?

A(z) Jessore repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Novoair, US-Bangla Airlines, Biman Bangladesh Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jessore városából?

Általában a Jessore repülőtér (JSR) a preferált választás a Jessore-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jessore közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella