Repülőjárat akciók innen: Jersey repülőtér (JER)

Folyamatos járatok 26 úti célra 9 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Jersey repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jersey repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JER
Város Jersey
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Jersey repülőtér
Szélességi fok 49.207464
Hosszúsági fok -2.195221
Weboldal Jerseyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Jersey repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A jerseyi repülőtér fontos közlekedési csomópont Jersey szigetén, amely a Csatorna-szigetek legnagyobb szigete. A repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

A Jersey repülőtér terminálja számos létesítményt kínál az utazók igényeinek kielégítésére:

 • Bejelentkezés: A repülőtér hatékony check-in pultokat biztosít az induló járatok számára, lehetővé téve az utasok számára a bejelentkezési folyamat egyszerű befejezését.
 • Biztonság: A légitársaságok biztonságának biztosítása A jerseyi repülőtéren az utasok száma a legfontosabb, és a legmodernebb biztonsági intézkedések vannak bevezetve a biztonságos környezet fenntartása érdekében.
 • Kiskereskedelem: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet található, beleértve a vámmentességet is. üzletek, divatbutikok és kisboltok, amelyek a vásárlási élményt fokozó termékek széles skáláját kínálják.
 • Ételek és italok: Az utasok különféle étkezési lehetőségek közül választhatnak, köztük kávézókban, éttermekben és bárokban. élvezzen egy gyors falatot vagy egy kellemes vacsorát a repülés előtt.
 • Társalgók: A Jersey repülőtér kényelmes társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik exkluzívabb és pihentetőbb élményre vágynak, miközben járatukra várnak.
 • Wi- Fi: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész terminálon, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak, munkájukkal kapcsolatban maradjanak, vagy kommunikálhassanak szeretteikkel.
 • Csecsemőpehely: A kisgyermekes családok pelenkázót is találhatnak. az egész terminálon, így kényelmesebb a szülők számára.

Szolgáltatások

A Jersey repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok kényelmének biztosítása érdekében:

 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyen bérelhetnek autót a repülőtér területén található elismert autókölcsönző cégektől, így rugalmasságot és szabadságot biztosítanak számukra a gyönyörű sziget felfedezésében.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál. parkolóhelyek, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket, mind az utasok le- és felvételére, mind pedig a hosszabb utakra indulók számára.
 • Taxis: a gyors és problémamentes utazás érdekében Az utasok taxit bérelhetnek közvetlenül a terminál épülete előtt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha bármely tárgy elveszett vagy eltéved a repülőtér területén, egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában..
 • Speciális segítségnyújtás: A Jersey repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket és szolgáltatásokat biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok számára, biztosítva ezzel a kényelmes és befogadó utazási élményt.

Összességében, A Jersey repülőtér kiváló létesítményei és szolgáltatásai kellemes és hatékony utazási élményt biztosítanak minden utas számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, a látogatók magas szintű kényelemre és kényelemre számíthatnak ezen a jól felszerelt repülőtéren.


Jersey repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jersey repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JER kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jersey repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jersey repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ibiza Airport (IBZ) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Jersey repülőtér repülőtéren?

Összesen 9 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Jersey repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Blue Islands, easyJet, British Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jersey városából?

Általában a Jersey repülőtér (JER) a preferált választás a Jersey-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jersey közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella