Folyamatos járat innen: Jeki repülőpálya (JEK)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jeki repülőpálya repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
RYL Alsó-Zambezi Nemzeti Park

1 járat naponta

0ó 10m Ár megjelenítése
LUN Lusaka
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

0ó 38m Ár megjelenítése
MFU Mfuwe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Jeki repülőpálya kapcsán

Repülőtér neve Jeki repülőpálya
Repülőtér (IATA) kód JEK
Város Jeki repülőpálya
Ország Zambia (ZM)
Teljes cím Jeki repülőpálya
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Jeki Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Ha a Jeki repülőtérre utazik, számos olyan létesítményt és szolgáltatást találhat, amely kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi utazását. A Jeki szívében található leszállópálya belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál, modern felszereltséget és kiváló ügyfélszolgálatot biztosít minden utasnak.

Létesítmények:

A következő létesítmények állnak rendelkezésre a következő címen: Jeki repülőtér:

  • Terminálépület: A Jeki Airstrip egy korszerű terminálépülettel rendelkezik, kényelmes pihenőkkel és várótermekkel.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Utasok Különféle kiskereskedelmi terápiás és étkezési lehetőségeket vehet igénybe a repülőtéren. Vannak vámmentes üzletek, amelyek számos terméket kínálnak, például ruházati cikkeket, kiegészítőket, elektronikai cikkeket és helyi kézműves termékeket. Emellett éttermek, kávézók és snack bárok helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.
  • ATM-ek és pénzváltó: Az Ön kényelme érdekében a Jeki Airstrip ATM-ekkel és pénzváltó pultokkal rendelkezik a terminálon belül. Könnyedén vehet fel készpénzt vagy válthat valutát a repülés előtt vagy után.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így a sofőrök számára problémamentes élményt nyújt.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és szörfözhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.

Szolgáltatások:

A Jeki Airstrip különféle szolgáltatásokat kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

  • Poggyászkezelés: Professzionális személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a poggyászkezelésben, biztosítva, hogy holmijait biztonságosan szállítsák a check-in pulttól a repülőgépet.
  • Korlószékes segítség: A repülőtér kérésre kerekesszékes segítséget nyújt. Képzett személyzet áll rendelkezésére, hogy segítsen a mozgáskorlátozott utasoknak utazásuk során.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Hiányzó vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít megtalálni holmiját.
  • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet található a terminálon található információs pultoknál, hogy segítséget nyújtsanak, válaszoljanak a kérdésekre, és elkalauzolják az utasokat a kívánt úti céljukhoz.
  • Orvosi szolgáltatások: A Jeki Airstrip képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központ, amely képes kezelni a kisebb vészhelyzeteket, és szükség esetén alapvető orvosi segítséget nyújtani.

A modern létesítmények és szolgáltatások átfogó kínálatával a Jeki Airstrip elkötelezett a zökkenőmentes és kényelmes légkör biztosítása mellett. utazási élmény minden utas számára. Következő utazása során fedezze fel ennek a kivételes repülőtérnek a kényelmét és vendégszeretetét.


Jeki repülőpálya Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jeki repülőpálya repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JEK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jeki repülőpálya repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Jeki repülőpálya repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Mfuwe Airport (MFU) célállomásig ér el, körülbelül 1h 30m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jeki repülőpálya repülőtérről?

A(z) Jeki repülőpálya repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jeki repülőpálya városából?

Általában a Jeki repülőpálya (JEK) a preferált választás a Jeki repülőpálya-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jeki repülőpálya közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella