Megfizethető járatok innen: Jeju nemzetközi repülőtér (CJU)

Fedezze fel 20 helyszínt 13 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Jeju nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jeju nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CJU
Város Jeju
Ország Korea (KR)
Teljes cím Jeju nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 33.510414
Hosszúsági fok 126.491353
Weboldal Airport.co.kr
Megjelenítés a térképen Google maps
Jeju nemzetközi repülőtér
Jeju nemzetközi repülőtér
Jeju nemzetközi repülőtér
Jeju nemzetközi repülőtér
Jeju nemzetközi repülőtér
Jeju nemzetközi repülőtér

A Jeju nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Jeju nemzetközi repülőtér, amely Dél-Koreában, Jeju városában található, az ország második legforgalmasabb repülőtere. Jelentős átjáróként szolgál a belföldi és nemzetközi járatok számára, és számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Jeju nemzetközi repülőtere számos utasfelvételi pultot kínál a különböző légitársaságok számára, így az utasok gyorsan és hatékonyan végezhetik el a bejelentkezési folyamatot.
 • Poggyász. Szolgáltatások: A repülőtéren a poggyászszolgáltatások magukban foglalják a poggyász csomagolását, tárolását és kiszállítását. Az utasok megtalált és elveszett tárgyakat is megtalálhatnak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér üzletek, butikok és vámmentes üzletek széles választékával büszkélkedhet, és mindent kínál. a luxusmárkáktól a helyi ajándéktárgyakig. Számos étterem, kávézó és büfé is található, ahol az utasok haraphatnak egyet vagy elfogyaszthatnak egy italt.
 • Társalgók: Jeju nemzetközi repülőterén társalgó található azon utasok számára, akik többet keresnek. exkluzív élmény. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket, Wi-Fi-t, töltőállomásokat és üzleti létesítményeket biztosítanak.
 • Egészségügyi központ: Sürgősségi vagy orvosi segítség esetén egészségügyi központ áll rendelkezésre. fejlett létesítményekkel felszerelt, és képzett szakemberekkel rendelkezik.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A repülőtér megérti az utazó családok igényeit, és babagondozási szobákat kínál, amelyek pelenkázó állomásokkal, etetőszobákkal és játszóterek.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: A látogatók könnyen hozzáférhetnek a taxikhoz a repülőtéri terminálon kívül, így biztosítva a problémamentes közlekedést a célállomásig.
 • Buszok: A repülőtéren különböző buszjáratok állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes közlekedést kínálnak a sziget különböző részeire.
 • Bérelhető autók: Az utasok autót bérelhetnek a repülőtér közelében található jól ismert autókölcsönző cégektől, így rugalmasságot és szabadságot biztosítanak Jeju-sziget saját tempójuk szerinti felfedezéséhez.

További szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket biztosít, ahol az utasok készpénzt vehetnek fel, valamint valutaváltási szolgáltatásokat nyújt a nemzetközi utazók fogadása érdekében.
 • Wi-Fi: A Jeju nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál a terminál egész területén, így az utasok utazásuk során is kapcsolatban maradhatnak.
 • Információs pultok: Barátságos A személyzet tagjai az információs pultokon állnak rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak, válaszoljanak a kérdésekre, és útmutatást nyújtsanak a repülőtéri létesítményekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Összességében a Jeju nemzetközi repülőtér mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentes utazást biztosítson az utasoknak. tapasztalat. Modern létesítményeivel, széles körű szolgáltatásaival és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér biztosítja, hogy az utazók pozitívan kezdhessék és fejezzék be utazásukat.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jeju nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CJU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jeju nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jeju nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Jeju nemzetközi repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jeju nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Jeju nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 13 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Korean Air, T´Way Air, Asiana Airlines, Jeju Air, Jin Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jeju városából?

Általában a Jeju nemzetközi repülőtér (CJU) a preferált választás a Jeju-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jeju közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Jeju nemzetközi repülőtér (CJU)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella