Folyamatos járat innen: Jalalabad repülőtér (JAA)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jalalabad repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FRU Bishkek

1 járat naponta

12ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Jalalabad repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jalalabad repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JAA
Város Jalalabad
Ország Afghanistan (AF)
Teljes cím Jalalabad repülőtér
Szélességi fok 34.400833
Hosszúsági fok 70.497223
Megjelenítés a térképen Google maps

A dzsalalabadi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az afganisztáni Nangarhar tartomány keleti részén található dzsalalabadi repülőtér alapvető közlekedési csomópontként szolgál, amely összeköti a régiót a nemzeti és nemzetközi célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy megfeleljen az utasok igényeinek, biztosítva a gördülékeny és kényelmes utazási élményt.

Terminál létesítmények

 • Check-in pultok: Jalalabad repülőtér kijelölt check-in pultokat biztosít a repülőtéren működő különböző légitársaságok számára. Az utasok kényelmesen itt tudnak bejelentkezni járataikra.
 • Biztonsági átvilágítás: Szigorú biztonsági átvizsgálási eljárások vannak érvényben az összes utas biztonságának és jólétének biztosítása érdekében. A legmodernebb szkennelő berendezéseket használják az alapos ellenőrzésekhez.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes vásárlás: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és vámmentes üzlet található. Az utazók számos lehetőséget fedezhetnek fel az utolsó pillanatban történő vásárláshoz, beleértve az ajándéktárgyakat, a helyi kézműves termékeket, a harapnivalókat és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek a következőket kínálják: ízletes helyi és nemzetközi konyha. Az utasok enni vagy frissítő italt fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Társalgók: Az exkluzívabb élmény érdekében a Jalalabad Airport olyan társalgókat kínál, ahol az utasok kényelmes környezetben pihenhetnek és lazíthatnak. Ezek a társalgók olyan felszereltséget kínálnak, mint a kényelmes ülőhelyek, az ingyenes Wi-Fi és a frissítők.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: A taxik a terminál épületén kívül is rendelkezésre állnak. Az utasok taxit bérelhetnek, hogy kényelmesen elérjék a kívánt úti célt.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működik a dzsalalabadi repülőtéren, amelyek lehetőséget biztosítanak az utasoknak járműbérlésre. Ez kényelmes választás azok számára, akik szívesebben vezetnek saját maguk.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér tömegközlekedéssel jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal. Buszok és kisbuszok rendszeresen közlekednek, megfizethető és elérhető közlekedési módot biztosítva.

Egyéb szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A Jalalabad repülőtér ATM-eket kínál, ahol az utasok kényelmesen felvehet készpénzt. A valutaváltási szolgáltatások azok számára is elérhetőek, akiknek helyi valutát igényelnek.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi eset esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és készenléti személyzet áll rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtéren külön poggyászkezelő rendszer működik, amely biztosítja a poggyász hatékony kézbesítését. Ezenkívül a nagyobb biztonság érdekében poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak.

A jalalabadi repülőtér igyekszik kényelmes és zökkenőmentes utazási élményt nyújtani az utasoknak. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások köre megfelel az utazók igényeinek, biztosítva a kellemes utazást érkezéstől indulásig.


Jalalabad repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Jalalabad repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JAA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Jalalabad repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jalalabad repülőtér repülőtérről indul?

A Jalalabad repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Jalalabad repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Jalalabad repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Tez Jet Airlines, Avia Traffic Compan

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jalalabad városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jalalabad-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Jalalabad repülőtér (JAA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Jalalabad közvetlen közelében?

Jalalabad környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella