Folyamatos járat innen: Ixtepec repülőtér (IZT)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ixtepec repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Ixtepec repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ixtepec repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IZT
Város Ixtepec
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Ixtepec repülőtér
Szélességi fok 16.454566
Hosszúsági fok -95.090940
Megjelenítés a térképen Google maps

Ixtepec repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ixtepeci repülőtér, más néven Ixtepec Airport Internacional "General Pedro Sáinz de Baranda" egy kicsi, mégis nyüzsgő repülőtér a mexikói Ixtepec városában. A repülőtér mérete ellenére jelentős számú belföldi és nemzetközi utast szolgál ki. Nézzük meg közelebbről az Ixtepec repülőtéren kínált létesítményeket és szolgáltatásokat.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és kényelmes terminálépülete kellemes környezetet biztosít. utazók számára. Az épület légkondicionált, és ülősarokkal, mellékhelyiségekkel és információs pultokkal rendelkezik.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle üzletek, köztük vámmentes üzletek állnak az utasok rendelkezésére, ahol ajándéktárgyakat, harapnivalókat és egyéb termékeket vásárolhatnak. nélkülözhetetlen. Ezenkívül számos kávézó és étterem várja azokat, akik repülésük előtt egy gyors harapásra vagy étkezésre vágynak.
  • Parkolás: Az Ixtepec repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkoló biztonságos és kényelmes lehetőségeket kínál azoknak az utazóknak, akiknek a repülőtéren kell hagyniuk járműveiket.
  • ATM-ek és valutaváltó: Azok az utazók, akiknek pénzt kell felvenniük vagy valutát váltaniuk kell, kényelmesen megtalálhatják az ATM-eket és a pénzváltó szolgáltatásokat. a terminál épülete.
  • Elveszett és megtalált: Ha az utazás során eltévedt holmik, a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg működik, amely segíti az utasokat a tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok valós idejű repülési információkat érhetnek el a terminálon stratégiailag elhelyezett monitorokon keresztül. Az érkezésekre, indulásokra, késésekre és a kapuszámokra vonatkozó információk gondoskodnak arról, hogy az utazók jól tájékozottak maradjanak.
  • Poggyászszolgáltatások: Az Ixtepec repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászcsomagolást és a biztonságos tárolást. Ezek a szolgáltatások kényelmet és nyugalmat biztosítanak az utazók számára.
  • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek segítik a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasokat. Kerekesszékes segítség kérhető, és akadálymentes mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész terminálépületben.
  • Wi-Fi: Az utasok kapcsolattartása érdekében az Ixtepec Airport ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminálon belül, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteiket vagy távolról dolgoznak.
  • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utazóknak, hogy elérjék a kívánt úti célt. A taxik, a bérautók és a transzferszolgáltatások könnyen elérhetők a terminál épülete előtt.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ixtepec repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ixtepec repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IZT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ixtepec repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ixtepec repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ixtepec repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeroma

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ixtepec városából?

Általában a Ixtepec repülőtér (IZT) a preferált választás a Ixtepec-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ixtepec közvetlen közelében?

Ixtepec környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella