Ivanovo Yuzhny repülőtér (IWA) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 3 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LED Szentpétervár

2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
AER Szocsi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 0m Ár megjelenítése
KGD Kalinyingrád
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Ivanovo Yuzhny repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ivanovo Yuzhny repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IWA
Város Ivanovo
Ország Russia (RU)
Teljes cím Ivanovo Yuzhny repülőtér
Szélességi fok 56.942334
Hosszúsági fok 40.943815
Weboldal Ivavia.ru
Megjelenítés a térképen Google maps

Ivanovo Yuzhny repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Ivanovo Yuzhny Airport egy modern és jól felszerelt repülőtér Oroszország Ivanovo megyében. Átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára, számos létesítményt és szolgáltatást biztosítva számukra a kényelmes és kényelmes utazási élmény érdekében.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelemmel felszerelt. Az épületet úgy tervezték, hogy nagyszámú utast hatékonyan fogadjon.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok számos terméket találhatnak, beleértve az ajándéktárgyakat, a divatot és a kiegészítőket. Számos étkezési lehetőség is rendelkezésre áll, köztük kávézók és éttermek, amelyek helyi és nemzetközi ételeket is felszolgálnak.
  • Wi-Fi: az Ivanovo Yuzhny Airport ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít a terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak. és elérheti az internetet a repülőtéri tartózkodásuk alatt.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz. A parkoló jól karbantartott és biztonságos.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmik esetén a repülőtéren van egy kijelölt elveszett és megtalált részleg, ahol az utasok jelenthetik és visszaszerezhetik tárgyaikat.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A repülőtéren megbízható poggyászkezelő rendszer működik, amely biztosítja az utasok poggyászainak biztonságos és időben történő kézbesítését.
  • Információ Pult: A terminál épületében található egy információs pult, ahol az utasok segítséget kérhetnek a járatokkal, a repülőtéri létesítményekkel és bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban.
  • Közlekedés: Az Ivanovo Yuzhny repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal és a közeli területeken különféle közlekedési módokon, például taxikon, buszokon és autóbérlési szolgáltatásokon keresztül.
  • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik az esetlegesen felmerülő vészhelyzetek és egészségügyi helyzetek kezelésére.
  • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva kényelmüket egész utazásuk során.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival Az Ivanovo Yuzhny Airport arra törekszik, hogy minden utas utazási élményét zökkenőmentessé és élvezetessé tegye. Legyen szó szuvenírvásárlásról, étteremben való étkezésről vagy az ingyenes Wi-Fi használatáról, a repülőtér minden utazó igényeit kielégíti. Ezenkívül a repülőtér elkötelezettsége az utasok biztonsága és kényelme iránt a megbízható poggyászkezelő rendszerén, információs pultján és egészségügyi létesítményein keresztül is nyilvánvaló. Mindezek az ajánlatok hozzájárulnak ahhoz, hogy az Ivanovo Juzsnij repülőtér előnyben részesített választás legyen az Ivanovo megyébe látogató vagy onnan induló utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IWA azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőtérről indul?

A Ivanovo Yuzhny repülőtér és a Sochi International Airport (AER) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ivanovo Yuzhny repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Pegas Fly, RusLine (Duplicate

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ivanovo városából?

Általában a Ivanovo Yuzhny repülőtér (IWA) a preferált választás a Ivanovo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Ivanovo közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella