Issyk-Kul nemzetközi repülőtér (IKU) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DME Moszkva
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Issyk-Kul nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Issyk-Kul nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IKU
Város Tamchy
Ország Kyrgyzstan (KG)
Teljes cím Issyk-Kul nemzetközi repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Issyk-Kul nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kirgizisztáni Tamchy városában található Issyk-Kul nemzetközi repülőtér a gyönyörű Issyk-Kul régió egyik fő kapuja. A hegyekre lenyűgöző kilátással és gazdag kulturális örökséggel rendelkező régió a világ minden tájáról vonzza a turistákat. A repülőtér egy sor létesítményt és szolgáltatást kínál a kényelmes és kényelmes utazási élmény biztosításához.

Létesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér külön check-in pultokat kínál különböző légitársaságok, lehetővé téve az utasok számára a bejelentkezési folyamat hatékony befejezését.
 • Poggyászkezelés: Az Issyk-Kul nemzetközi repülőtér jól felszerelt poggyászkezelő rendszerekkel biztosítja a poggyászok biztonságos és időben történő kézbesítését.
 • Kiskereskedelmi egységek: Az utasok élvezhetik a vásárlást a repülőtér kiskereskedelmi üzleteiben, amelyek a helyi ajándéktárgyaktól a nemzetközi márkákig számos terméket kínálnak.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek felszolgálnak konyhák széles választéka a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére.
 • Társalgók: A nagyobb kényelemre és magánéletre vágyó utasok számára a repülőtér exkluzív társalgókkal várja a vendégeket, ahol pihenhetnek vagy belevághatnak a munkába.
 • Vámmentes: Az utazók igénybe vehetik a vámmentes üzleteket, és számos adómentes terméket vásárolhatnak, például parfümöt, kozmetikumot, dohányt és alkoholt.
 • Wi-Fi: Issyk-Kul A Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon belül ATM-ek találhatók a kényelmes készpénzfelvétel érdekében, és a pénzváltási szolgáltatások is is elérhető.
 • Csecsemőgondozási létesítmények: A repülőtéren babagondozási helyiségek találhatók, amelyek kényelmes és privát teret biztosítanak a szülők számára, hogy kielégítsék csecsemőik szükségleteit.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a terminálon található naprakész repülési információs képernyőkhöz, így biztosítva, hogy jól tájékozódjanak járataikról.
 • Közlekedés: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és a repülőtérről, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok megközelíthetik a kijelölt elveszett-, ill. talált pult, ahol a személyzet segít a holmijaik megtalálásában vagy visszaszerzésében.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára a gördülékeny utazási élmény biztosítása érdekében.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújtson.
 • Információs pult: Hasznos információs pult áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak bármilyen kérdésben, vagy útmutatást ad a repülőtéri szolgáltatásokkal és létesítményekkel kapcsolatban.
 • Gépkocsiparkoló: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azon utasok számára, akik szívesebben szeretnének saját járművükkel eljutni a repülőtérre.
 • Szállodai transzferek: Azon utazók számára, akiknek szállásra van szükségük, a repülőtér kényelmes szállodai transzfert biztosít. szolgáltatások kényelmesebbé tétele érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IKU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Issyk-Kul nemzetközi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Issyk-Kul nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ural Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Tamchy városából?

Általában a Issyk-Kul nemzetközi repülőtér (IKU) a preferált választás a Tamchy-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Tamchy közvetlen közelében?

Tamchy környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella