Megfizethető járatok innen: Man-szigeti repülőtér (IOM)

Folyamatos járatok 10 úti célra 3 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Man-szigeti repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Man-szigeti repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IOM
Város Ronaldsway
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Man-szigeti repülőtér
Szélességi fok 54.086596
Hosszúsági fok -4.633940
Weboldal Gov.im
Megjelenítés a térképen Google maps

A Man-sziget repülőtéri létesítményei és szolgáltatásai

A Ronaldsway-ben található Man-szigeti repülőtér a gyönyörű Man-sziget elsődleges kapuja. Modern létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival kellemes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges felszereléssel fel van szerelve az utasok kényelmének biztosításához.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon belül számos üzlet és étterem található, amelyek számos terméket és étkezési lehetőséget kínálnak az utasok igényeinek kielégítésére.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok a repülőtéren töltött idő alatt is kapcsolatban maradhatnak.
 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyen bérelhetnek autót jó hírű cégtől a repülőtéren található autókölcsönző cégek. Ez a szolgáltatás kényelmet kínál azoknak, akik önállóan szeretnék felfedezni Man-szigetet.
 • Parkolás: Az Isle of Man repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is kínál, biztosítva az utasok számára a biztonságos és biztonságos parkolást. helyek, ahol leparkolhatják járműveiket utazásuk során.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtson a repülőtéri utazás során.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A terminál egész területén külön információs képernyők állnak rendelkezésre, amelyek folyamatosan tájékoztatják az utasokat repülési menetrendek, késések és kapuinformációk.
 • Poggyászkezelés: A repülőtéren hatékony poggyászrendszerek és elkötelezett személyzet gondoskodik a poggyászok zökkenőmentes kezeléséről, minimálisra csökkentve a poggyász elvesztésének vagy sérülésének kockázatát.
 • Biztonság: Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben az utasok és tárgyaik biztonságának biztosítása érdekében. A repülőtér biztonsági csapata szigorú eljárásokat követ a biztonságos utazási környezet fenntartása érdekében.
 • Vámügy és bevándorlás: A Man-szigeti repülőtér vám- és bevándorlási szolgálatokkal segíti elő a nemzetközi utazást. A más országokból érkező vagy onnan induló utasok könnyen áteshetnek a szükséges eljárásokon a repülőtéren.
 • Társalgók: Azoknak az utazóknak, akik csendesebb és kényelmesebb élményre vágynak, a repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek számos kényelmi szolgáltatást, többek között frissítők, Wi-Fi és kényelmes ülőhelyek.
 • Gyermek játszótér: A gyermekes családok használhatják a kijelölt játszóteret, biztosítva, hogy a fiatal utazók számára legyen hely a pihenésre és a játékra a repülés előtt.

Akár a Man-szigeti repülőtérről érkezik, akár onnan indul, a rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles választéka biztosítja, hogy utazása kényelmes és élvezetes legyen. A modern terminál épületétől a kényelmes társalgókig a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas kellemes élményt nyújtson. Legyen szó kiskereskedelmi és étkezési lehetőségekről, autóbérlési szolgáltatásokról vagy speciális segítségnyújtásról a rászorulóknak, a repülőtér sokféle igényt kielégít. A hatékony poggyászkezelésnek, a megbízható repülési információknak és a szigorú biztonsági intézkedéseknek köszönhetően az utasok biztosak lehetnek abban, hogy utazásukról jól gondoskodnak. A Man-szigeti repülőtér valóban azt a meleg fogadtatást és vendégszeretetet tükrözi, amely a gyönyörű Man-szigetre várja a látogatókat.


Man-szigeti repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Man-szigeti repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Man-szigeti repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IOM azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Man-szigeti repülőtér repülőtérről indul?

A Man-szigeti repülőtér és a London City Airport (LCY) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Man-szigeti repülőtér repülőtérről?

A(z) Man-szigeti repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Loganair, easyJet, Aer Lingu biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ronaldsway városából?

Általában a Man-szigeti repülőtér (IOM) a preferált választás a Ronaldsway-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Ronaldsway közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella