Repülőjárat akciók innen: Inverell repülőtér (IVR)

Utazz 2 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Inverell repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BNE Brisbane

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
NAA Narrabri

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Inverell repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Inverell repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IVR
Város Inverell
Ország Australia (AU)
Teljes cím Inverell repülőtér
Szélességi fok -29.774443
Hosszúsági fok 151.168471
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Inverell repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Inverell repülőtér egy regionális repülőtér Inverellben, Új-Dél-Walesben, Ausztráliában. Fontos közlekedési csomópontként szolgál, összekötve a régiót különböző belföldi célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete kényelmes ülésekkel rendelkezik. területek és tiszta mellékhelyiségek.
  • Gépkocsiparkoló: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a repülőtéren, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is, így kényelmes hozzáférést biztosít a járművekkel utazók számára.
  • Ételek és italok: A repülőtéren számos étel- és italbolt található, amelyek sokféle lehetőséget kínálnak a különböző ízléseknek és táplálkozási követelményeknek megfelelően.
  • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok böngészhetnek. és különféle tárgyakat vásárolhat, beleértve a könyveket, magazinokat, ajándékokat és az utazáshoz szükséges eszközöket.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az Inverell repülőtér valós idejű repülési információs kijelzőket biztosít, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy értesüljenek a változásokról vagy késésekről.
  • Poggyászkezelés: A repülőtéren hatékony poggyászkezelési szolgáltatások állnak rendelkezésre a zökkenőmentes bejelentkezési és átvételi folyamatok biztosítása érdekében.
  • Pénzváltás: Az utazók kényelmesen válthatják valutájukat a repülőtéren, így a nemzetközi látogatók könnyen hozzáférhetnek az ausztrál dollárhoz.
  • Szállítás: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve az autókölcsönzést és a taxiszolgáltatásokat, így biztosítva könnyű hozzáférés a terminálhoz és onnan.
  • Kiközelíthetőség: Az Inverell repülőtér a mozgáskorlátozott utasok igényeit kielégítő létesítményekkel rendelkezik, beleértve a rámpákat és az akadálymentesített mellékhelyiségeket.

Az Inverell repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének fokozására. A kényelmes ülőhelyektől a hatékony poggyászkezelésig a repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes utazást biztosítson. A különféle étkezési és kiskereskedelmi lehetőségekkel, valamint szállítási szolgáltatásokkal az Inverell Airport biztosítja, hogy az utazók repülésük előtt, alatt és után is kielégíthessék igényeiket. Az akadálymentesítés iránti elkötelezettség biztosítja, hogy minden utas kényelmesen utazhasson, függetlenül a mozgási szükségleteitől. Az Inverell repülőtér továbbra is jelentős átjáró a régió számára, alapvető összeköttetéseket biztosítva belföldi célpontokhoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Inverell repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Inverell repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IVR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Inverell repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Brisbane Airport (BNE) célállomásig ér el, körülbelül 1h 10m időtartam alatt a(z) Fairchild (Swearingen)SA26/SA226/SA227Merlin/Metro/Expediter fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Inverell repülőtér repülőtérről?

A(z) Inverell repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a VivaColombi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Inverell városából repülővel távozik?

Utazók, akik Inverell-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Inverell repülőtér (IVR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Inverell közvetlen közelében?

Inverell környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella