Folyamatos járat innen: Invercargill repülőtér (IVC)

Fedezze fel 3 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Invercargill repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Invercargill repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Invercargill repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IVC
Város Invercargill
Ország New-Zealand (NZ)
Teljes cím Invercargill repülőtér
Szélességi fok -46.415432
Hosszúsági fok 168.321750
Weboldal Invercargillairport.co.nz
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Invercargill repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az új-zélandi Invercargill városában található Invercargill repülőtér nyüzsgő csomópont mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminál épülete: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, számos kényelemmel. Barátságos légkört biztosít az utasok számára.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók számos kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel a repülőtéren. Az ajándéktárgyaktól a divatig és az elektronikai cikkekig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle ételeket kínálnak a különböző ízlések és ízlések szerint. étkezési preferenciák.
 • Társalgók: Azok számára, akik további kényelemre és kényelmi szolgáltatásokra vágynak, a repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyekben kényelmes ülőhelyek, Wi-Fi-hozzáférés és ingyenes frissítők állnak rendelkezésre.
 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyen találhatnak autóbérlési szolgáltatásokat a repülőtéren, így kényelmesen felfedezhetik Invercargill gyönyörű környezetét.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is, hogy megfeleljen az utazók igényeinek.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: Az Invercargill repülőtér poggyászszolgáltatást kínál a problémamentes utazási élmény érdekében. Az utasok olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a poggyászcsomagolás és a tárolás.
 • Akadálymentesített hozzáférés: A repülőtér előnyben részesíti az akadálymentesítést, és különféle szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Kerekesszékes segítségnyújtás és akadálymentesített létesítmények állnak rendelkezésre a terminálépület egész területén.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a valutaváltási szolgáltatásokhoz a repülőtér területén, így kényelmes a nemzetközi közlekedés. utasok.
 • Információs pult: Egy külön információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget és útmutatást nyújt az utasoknak a repülőtéri létesítményekkel, a repülési információkkal és a helyi turisztikai látványosságokkal kapcsolatban.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az Invercargill repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál minden utasnak, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben a járatra várnak.
 • Gyermekjátszótér: A repülőtér tisztában van a fiatal utazók szórakoztatásának fontosságával. A gyermekek számára külön játszótér áll rendelkezésre, játékokkal és tevékenységekkel, hogy a gyerekeket még az utazás előtt lekössék.

Csúcskategóriás létesítményeivel és szolgáltatásaival az Invercargill repülőtér arra törekszik, hogy kellemes légkört biztosítson. és kényelmes utazási élmény minden utas számára. Legyen szó belföldi utasról vagy külföldről érkező vendégről, a repülőtér célja, hogy utazása könnyedén és kényelmesen induljon és érjen véget.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Invercargill repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IVC kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Invercargill repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Invercargill repülőtér repülőtérről indul?

A Invercargill repülőtér és a Auckland Airport (AKL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Invercargill repülőtér repülőtérről?

A(z) Invercargill repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air New Zealan biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Invercargill városából repülővel távozik?

Utazók, akik Invercargill-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Invercargill repülőtér (IVC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Invercargill közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella