Repülőjárat akciók innen: Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér (CPE)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

1-Feb járat naponta

1ó 54m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CPE
Város Campeche
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.814763
Hosszúsági fok -90.500950
Megjelenítés a térképen Google maps

Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Ing. A mexikói Campeche városában található Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Ez a cikk kiemeli a repülőtér néhány fő jellemzőjét.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas terminálépülettel rendelkezik, amelyet számos utasok. Modern építészettel rendelkezik, és kényelmes és kellemes környezetet kínál.
 • Bejelentkezési pultok: A bejelentkezési folyamat felgyorsítása érdekében több bejelentkezési pult is rendelkezésre áll. Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra, és leadhatják poggyászukat, mielőtt a biztonsági átvizsgálásra indulnának.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet, vámmentes üzlet és étkezési lehetőség található.. Az utasok felfedezhetik a szuvenírek, ruházati cikkek, elektronikai cikkek és egyebek választékát. Számos étterem és kávézó is található, ahol az utazók elfogyaszthatnak egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót fogyaszthatnak.
 • Társalgók: A további kényelemre és kikapcsolódásra vágyó utasok számára olyan társalgók állnak rendelkezésre, amelyekben kényelmes ülőhelyek és ingyenes frissítők, Wi-Fi hozzáférés és üzleti szolgáltatások.
 • Wi-Fi: Ing. Az Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók pénzügyi igényeinek kielégítése érdekében a repülőtér rendelkezik ATM-ekkel és valutaváltási szolgáltatások. Ez biztosítja, hogy az utasok szükség szerint könnyen felvehessenek készpénzt vagy valutát válthassanak.
 • Parkolás: A repülőtéren rövid és hosszú távú tartózkodás esetén is van parkolási lehetőség. A parkolók biztonságosak és kényelmesen a terminál épülete közelében helyezkednek el, így az utasok könnyen hozzáférhetnek járműveikhez.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik szívesebben autóznak a látogatásuk során, számos autókölcsönző cég kínál a repülőtér területén található pultok. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy autót béreljenek, és saját tempójukban fedezzék fel a várost.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A repülőtéren külön információs pultok találhatók ahol a hozzáértő személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén a repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében..
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak az utasoknak bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén.
 • Speciális segítség: Ing. Az Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasoknak. Ez magában foglalja a kerekesszékes segítségnyújtást, az akadálymentesített létesítményeket és az egyedi igényeknek megfelelő elhelyezést.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást biztosít, beleértve a poggyászcsomagolási és tárolási lehetőségeket is, hogy biztosítsa az utasok poggyászának biztonságát és kényelmét.
 • Közlekedés: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést. Az utasok könnyen hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, hogy elérjék kívánt úti céljukat.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CPE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aeromexic biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Campeche városából?

Általában a Ing. Alberto Acuña Ongay nemzetközi repülőtér (CPE) a preferált választás a Campeche-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Campeche közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella