Repülőjárat akciók innen: Az Amenas repülőtéren (IAM)

Utazz 4 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Az Amenas repülőtéren repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ALG Algír
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
HME Hassi Messaoud
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
OGX Ouargla
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
ORN Oran
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Az Amenas repülőtéren kapcsán

Repülőtér neve Az Amenas repülőtéren
Repülőtér (IATA) kód IAM
Város Amenasban
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Az Amenas repülőtéren
Szélességi fok 28.052462
Hosszúsági fok 9.637988
Weboldal Egsa-alger.dz
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Amenas repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Amenas repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópont Algéria déli részén. A belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt fontos átjáróként a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálépületek: Az Amenas repülőtér modern és jól karbantartott terminálépületei kellemes környezetet biztosítanak az utasoknak. Több terminál külön-külön szolgálja ki a belföldi és a nemzetközi járatokat.
 • Flight Lounge-ok: Az utazók pihenhetnek, amíg repülőjáratukra várnak a kényelmes és tágas társalgókban, amelyek olyan szolgáltatásokkal felszereltek, mint az ingyenes Wi-Fi, töltőállomások és kényelmes ülősarok..
 • Kiskereskedelem és vámmentesség: A repülőtéren különböző kiskereskedelmi üzletek és vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok széles termékválasztékot vásárolhatnak, beleértve a helyi ajándéktárgyakat, elektronikai cikkeket, divat- és luxuscikkeket adófizetés mellett. ingyenes árak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek ízletes ételeket és italokat kínálnak. Függetlenül attól, hogy az utasok egy gyors falatot vagy egy kellemes étkezést keresnek, minden ízlésnek megfelelő opciók állnak rendelkezésre.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utazók kényelmét szolgálja, hogy könnyen elérhető ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók terminálépületek.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót a helyszínen a különböző neves autókölcsönző cégeken keresztül, megkönnyítve számukra a környező területek felfedezését.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászmegőrzőt és a csomagolóeszközöket, biztosítva az utasok holmijának biztonságos kezelését és ideiglenes tárolását.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Az információs pult hozzáértő személyzetéből áll, akik készséggel segítenek az utasoknak kérdésekkel, repülési információkkal és általános repülőtéri segítségnyújtással.
 • Elveszett és megtalált helyzet: Az Amenas repülőtér dedikált elveszett és megtalált szolgáltatást kínál. hogy segítsen az utasoknak megtalálni és visszaszerezni elveszett tárgyaikat.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér orvosi segítséget nyújt a rászoruló utazóknak. Képzett egészségügyi személyzet és létesítmények állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Különleges segítségnyújtás: Azok az utasok, akiknek speciális segítségre van szükségük, például kerekesszékes hozzáférésre vagy a repülőgépre történő szállításra, előzetesen kérhetik az ilyen szolgáltatásokat a repülőtérről..
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok kihasználhatják a repülőtér játszóterét, amely biztonságos és szórakoztató környezetet kínál a fiatal utazók számára, hogy energiájukat töltsék ki repülés előtt.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az Amenas repülőtéren ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminálépületekben, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és kényelmesen böngészhessenek az interneten.
 • Imaszobák: Imaszobák állnak az utasok rendelkezésére teljesíteni vallási kötelezettségeiket a repülőtéren.

Összességében az In Amenas Airport arra törekszik, hogy magas szintű kényelmet, kényelmet és ügyfélszolgálatot biztosítson a termináljain áthaladó összes utazó számára. A kínált létesítmények és szolgáltatások zökkenőmentes és élvezetes élményt biztosítanak, így ideális kiindulópont az általa kiszolgált gyönyörű régió felfedezéséhez.


Az Amenas repülőtéren Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Az Amenas repülőtéren repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IAM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Az Amenas repülőtéren repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Az Amenas repülőtéren repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Es-Sénia – Ahmed Ben Bella Airport (ORN) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Az Amenas repülőtéren repülőtérről?

A(z) Az Amenas repülőtéren repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Algerie, Tassili Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Amenasban városából?

Általában a Az Amenas repülőtéren (IAM) a preferált választás a Amenasban-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Amenasban közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella