Folyamatos járat innen: Ilorin nemzetközi repülőtér (ILR)

Fedezze fel 2 helyszínt 4 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ilorin nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ABV Abuja

3-4 járat naponta

0ó 58m Ár megjelenítése
LOS Lagos

3 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Ilorin nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ilorin nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ILR
Város Ilorin
Ország Nigeria (NG)
Teljes cím Ilorin nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 8.436843
Hosszúsági fok 4.495146
Megjelenítés a térképen Google maps

Ilorin nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A nigériai Kwara állam fővárosában található Ilorin nemzetközi repülőtér egy nyüzsgő repülőtér, amely belföldi és nemzetközi célpontok felé is átjáróként szolgál. Ez a cikk kiemeli az ezen a repülőtéren elérhető különféle létesítményeket és szolgáltatásokat.

Létesítmények

Az Ilorin Nemzetközi Repülőtér modern létesítmények sorával büszkélkedhet, amelyek kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítanak az utasok számára:

  • Terminálépület: A repülőtér egy jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, tágas ülő- és várótermekkel, amelyek kényelmet biztosítanak az utasok számára, amíg járatukra várnak.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi és étkezési lehetőséget kínálnak a repülőtéren. Az üzletek áruk széles választékát kínálják, beleértve a könyveket, ruhákat, kiegészítőket és az utazáshoz szükséges cikkeket. A kávézókban és éttermekben helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatással rendelkezik, beleértve a poggyászellenőrzést, -átvételt és -kezelést. Az utasok kocsikat is igénybe vehetnek poggyászaik egyszerű szállításához.
  • Parkolás: Az Ilorin nemzetközi repülőtér tágas parkolóval rendelkezik, amely elegendő helyet kínál rövid és hosszú távú parkolásra is. A parkoló jól karbantartott, biztosítva a látogatók járműveinek biztonságát.
  • Információs pult: A repülőtéren információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget és szükséges információkat nyújt az utazóknak a járatok menetrendjével, a repülőtéri létesítményekkel, valamint egyéb megkeresések.

Szolgáltatások

Létesítményein kívül az Ilorin International Airport számos szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazásának biztosítása érdekében:

  • Repülési szolgáltatások: A repülőtér fel van szerelve belföldi és nemzetközi járatok kezelésére, hatékony be- és beszállási eljárásokat biztosítva.
  • Szárazföldi közlekedés: Az utasok érkezéskor különféle közlekedési módokhoz férhetnek hozzá, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a tömegközlekedést. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik az utazók számára, hogy kényelmesen elérjék következő úti céljukat.
  • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett egészségügyi személyzettel rendelkezik az utazás során esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Az orvosi szolgáltatások rendelkezésre állása biztosítja az utasok jólétét.
  • Pénzváltás: Az utazók igénybe vehetik a repülőtéren elérhető pénzváltási szolgáltatásokat, amelyek segítségével átválthatják pénzüket a helyi valutára vagy bármely más pénznemre. az általuk választott.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Az Ilorin nemzetközi repülőtér Wi-Fi szolgáltatásokat kínál, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak. Töltőállomások is rendelkezésre állnak, hogy az elektronikus eszközöket folyamatosan áram alatt tartsák az utazás során.

Nigéria fontos közlekedési csomópontjaként az Ilorin nemzetközi repülőtér folyamatosan igyekszik javítani létesítményeit és szolgáltatásait, hogy az utasokat ellássák. zökkenőmentes utazási élménnyel. Az utazók kényelmes, hatékony és élvezetes utazásra számíthatnak, ha kihasználják a repülőtér szolgáltatásait.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ilorin nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ilorin nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ILR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ilorin nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) célállomásig ér el, körülbelül 1h 0m időtartam alatt a(z) ATR 42-300 / 320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ilorin nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ilorin nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Overland Airways, Air Peace, Kuwait National Airways, Arik Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ilorin városából?

Általában a Ilorin nemzetközi repülőtér (ILR) a preferált választás a Ilorin-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Ilorin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella