Iloilo nemzetközi repülőtér (ILO) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 9 helyszínt 4 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Iloilo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Iloilo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ILO
Város Cabatuan/Santa Barbara
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Iloilo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 10.714312
Hosszúsági fok 122.543884
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Iloilo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fülöp-szigeteki Iloilo állambeli Cabatuan városában található Iloilo nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely átjáróként szolgál a nyugati Visayas régióba. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és hatékony utazási élményt biztosít belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér terminálépülete tágas és a növekvő számú utas befogadására tervezték. Modern építészettel, tiszta és jól karbantartott létesítményekkel.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon belül különböző kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és éttermek találhatók, ahol az utasok ételek széles választékát élvezhetik., divat és egyéb kényelmi szolgáltatások.
 • Társalgók: A repülőtér prémium lounge-okat kínál azoknak az utazóknak, akik exkluzívabb és fényűzőbb élményre vágynak. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t, ingyenes harapnivalókat és italokat, valamint egyéb kényelmi szolgáltatásokat kínálnak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és böngészhetnek a internet a várakozás vagy az átutazás során.
 • ATM-ek és valutaváltó: Több ATM és pénzváltó pult áll rendelkezésre azon utasok számára, akiknek érkezéskor vagy induláskor pénzt kell felvenniük vagy váltaniuk.

Szolgáltatások:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a poggyászmérést, címkézést és csomagolást, hogy biztosítsa az utasok holmijának biztonságát és kényelmét.
 • Információs pultok: A terminálon belül stratégiailag elhelyezkedő információs pultok segítik az utasokat kérdésekkel, repülési információkkal és általános segítségnyújtással.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmija esetén külön Elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre. rendelkezésre áll, hogy segítsen az utasoknak megtalálni és visszaszerezni a tárgyakat.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren van egy orvosi rendelő, amely alapvető egészségügyi szolgáltatásokat és elsősegélynyújtást nyújt a rászoruló utasoknak.
 • Szállítás: Különféle A terminálon kívül is rendelkezésre állnak közlekedési lehetőségek, beleértve a taxit, transzferszolgáltatást és autókölcsönzést, így az utazók könnyen elérhetik a kívánt úti célt.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér felszereltsége a különleges utasok kiszolgálása. igényeinek, beleértve a rámpákat, lifteket, akadálymentesített mellékhelyiségeket és kijelölt parkolóhelyeket.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival az Iloilo Nemzetközi Repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden utas számára. A repülőtér minőség és hatékonyság iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy az utazók könnyedén kezdhessék meg és fejezzék be utazásukat, így a Nyugat-Visayas régióba látogatók számára előnyös választás.


Iloilo nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Iloilo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ILO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Iloilo nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Iloilo nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Iloilo nemzetközi repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Iloilo nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Iloilo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Philippine Airlines, Cebu Pacific Air, Philippines AirAsia, Cebg biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cabatuan/Santa Barbara városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cabatuan/Santa Barbara-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Iloilo nemzetközi repülőtér (ILO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Cabatuan/Santa Barbara közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella