Repülőjárat akciók innen: Ilo repülőtér (ILQ)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Ilo repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LIM Callao
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 39m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Ilo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ilo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ILQ
Város Ilo
Ország Peru (PE)
Teljes cím Ilo repülőtér
Szélességi fok -17.694013
Hosszúsági fok -71.343098
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Ilo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

Az Ilo repülőtér számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek célja az utasok kényelme és kényelme. Néhány figyelemre méltó létesítmény:

 • Éttermek és kávézók: A repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, ahol az utasok gyors harapnivalót fogyaszthatnak vagy étkezhetnek a repülés előtt.
 • Vásárlás: utasok. böngészhet a különféle kiskereskedelmi üzletek között, amelyek különféle termékeket árulnak, beleértve a divatcikkeket, ajándéktárgyakat és vámmentes árukat.
 • Társalgók: A prémium élményre vágyó utasok számára a repülőtér fényűző társalgókat kínál, ahol pihenhetnek, dolgozhatnak vagy élvezhetik az ingyenes frissítőket.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren banki szolgáltatások, köztük ATM-ek és pénzváltók állnak rendelkezésre, hogy kielégítsék az utasok pénzügyi szükségleteit.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik inkább autóval szeretnek közlekedni, az autókölcsönző szolgáltatások kényelmesen, a repülőtéren találhatók, és járművek széles választékát kínálják.
 • Wi-Fi: az Ilo repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít. az egész terminálon, így biztosítva, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak, dolgozhassanak vagy böngészhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.

Szolgáltatások

Az Ilo repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében utazási élményt utasai számára. Ezek a szolgáltatások a következőket foglalják magukban:

 • Poggyászkezelés: A poggyászkezeléshez elkötelezett csapat áll rendelkezésre, amely hatékony és megbízható poggyászszolgáltatást biztosít minden utas számára.
 • Információs pult: Barátságos és hozzáértő személyzet az információs pultnál vannak elhelyezve, hogy segítsenek az utasoknak kérdésekkel, útbaigazításokkal és egyéb utazással kapcsolatos információkkal kapcsolatban.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett egészségügyi szakemberekkel rendelkezik, hogy a szükséges egészségügyi segítséget nyújtsák az utasoknak vészhelyzet esetére.
 • Parkolás: Az Ilo repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosítva az utasok járművei számára.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, mint például a taxik, a transzferek és a tömegközlekedés, könnyen elérhetők a repülőtéri terminálon kívül, így könnyen elérhetők a város és a környező területek.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér arra törekszik, hogy a különleges igényű vagy fogyatékkal élő utasokat is el tudja fogadni, amely olyan szolgáltatásokat kínál, mint a kerekesszékes segítségnyújtás és az akadálymentesített létesítmények.

Összességében az Ilo Airport célja, hogy kényelmes és zökkenőmentes élményt nyújtson utasainak a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával. Legyen szó étkezésről, vásárlásról vagy az alapvető szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér igyekszik megfelelni az utazók változatos igényeinek, biztosítva a kellemes utazást az elejétől a végéig.


Ilo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ilo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ilo repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ILQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ilo repülőtér repülőtérről indul?

A Ilo repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ilo repülőtér repülőtérről?

A(z) Ilo repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a LATAM Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Ilo városából repülővel távozik?

Utazók, akik Ilo-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Ilo repülőtér (ILQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Ilo közvetlen közelében?

Ilo környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella