Közvetlen járat innen: Ilhéus Jorge Amado repülőtér (IOS)

Utazz 4 helyszínre a 4 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Ilhéus Jorge Amado repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ilhéus Jorge Amado repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IOS
Város Ilhéus
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Ilhéus Jorge Amado repülőtér
Szélességi fok -14.815222
Hosszúsági fok -39.031522
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Ilhéus Jorge Amado repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A brazíliai Bahia állambeli Ilhéusban található Ilhéus Jorge Amado repülőtér fontos közlekedési csomópont, amely összeköti a turistákat és a helyieket a régió gyönyörű strandjaival és látnivalóival. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik., kényelmes környezetet biztosítva az utazóknak.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a helyi ajándéktárgyakat, újságokat, könyveket és harapnivalókat. A repülőtéren vámmentes üzlet is található a nemzetközi utazók számára.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, így az utasok ízletes helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • társalgók: A repülőtér VIP-társalgóit kínál, ahol az utasok repülésük előtt pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak. Ezek a társalgók nyugodt és kényelmes légkört biztosítanak, távol a tömegtől.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok ATM-ekhez férhetnek hozzá a kényelmes készpénzfelvételhez, valamint valutaváltási szolgáltatásokhoz a nemzetközi utazók számára.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy felzárkózhassanak a munkába.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A repülőtéren stratégiailag elhelyezett információs pultok találhatók, amelyek segítséget nyújtanak az utasoknak kérdésekkel, repülési információkkal és utazási útmutatásokkal.
 • Elveszett és megtalált részleg: A repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg. az utasok visszahozzák az elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyakat utazásuk során.
 • Poggyászkezelés: A poggyászkezelő csapata gondoskodik arról, hogy az utasok poggyászai hatékonyan be- és kirakodjanak a repülőgépből, minimálisra csökkentve a kellemetlenségeket.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi sürgősségi esetek esetén a repülőtér orvosi segítséget nyújt, biztosítva az utasok jólétét.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A repülőtér fel van szerelve fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet, ill. speciális segítségnyújtási szolgáltatások.
 • Parkolás: Az Ilhéus Jorge Amado repülőtér biztonságos és tágas parkolási lehetőséget kínál az autóval utazók számára, biztosítva járműveik biztonságát.

Széles választékával. A létesítmények és szolgáltatások terén az Ilhéus Jorge Amado Airport arra törekszik, hogy minden utas számára kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson. Akár Ilhéusba érkezik, akár onnan indul, a repülőtér szolgáltatásai és támogatása zökkenőmentes utazást biztosít, lehetővé téve, hogy Bahia szépségének élvezetére összpontosítson.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IOS azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőtérről indul?

A Ilhéus Jorge Amado repülőtér és a São Paulo–Congonhas Airport (CGH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőtérről?

A(z) Ilhéus Jorge Amado repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Azul, LATAM Airlines, Gol, Passared biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ilhéus városából?

Általában a Ilhéus Jorge Amado repülőtér (IOS) a preferált választás a Ilhéus-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Ilhéus közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella