Ignatyevo repülőtér (BQS) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 12 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Ignatyevo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ignatyevo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BQS
Város Blagovescsenszk
Ország Russia (RU)
Teljes cím Ignatyevo repülőtér
Szélességi fok 50.178687
Hosszúsági fok 127.313566
Weboldal Amurair.ru
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Ignatyevói repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az oroszországi Blagovescsenszk városában található Ignatyevo repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amelynek célja, hogy kényelmes és zökkenőmentes utazási élményt nyújtson az utasoknak. A legkorszerűbb létesítményekkel és számos szolgáltatással a repülőtér biztosítja, hogy az utazók igényeit egész utazásuk során kielégítsék.

Terminállétesítmények

A repülőtér terminálépülete nagy számú utas hatékony elhelyezésére tervezték. Az utazási élményt fokozó különféle létesítményekkel rendelkezik:

  • Bejelentkezési pultok: Több check-in pult is rendelkezésre áll a bejelentkezési folyamat felgyorsítása érdekében. Az utasok könnyedén leadhatják poggyászukat és beszerezhetik beszállókártyáikat.
  • Vámmentes üzletek: A repülőtér vámmentes üzletek választékával büszkélkedhet a nemzetközi és a belföldi utasok számára. Az utazók a termékek széles skáláját találhatják meg, mint például parfümök, kozmetikumok, alkohol, dohányáru és ajándéktárgyak.
  • Éttermek és kávézók: Az Ignatyevo repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál a különböző ízléseknek és preferenciáknak megfelelően. Az utasok a terminál különböző éttermeiben és kávézóiban helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak.
  • Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyók számára a repülőtér kényelmes ülőhelyet, ingyenes harapnivalókat és italokat kínáló társalgókat kínál. és üzleti létesítmények.
  • Wi-Fi: az Ignatyevo repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten várakozásuk alatt.

Repülőtéri szolgáltatások

A rendelkezésre álló létesítményeken kívül az Ignatyevo repülőtér számos szolgáltatásokat kínál az utasok problémamentes utazásának biztosítására:

  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászsegítő szolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászmegőrzési és -csomagolási szolgáltatásokat is, az utasok kényelmét szolgálja.
  • Információs pult: A terminálban kényelmesen elhelyezett információs pult segíti az utasokat a járatokkal, szolgáltatásokkal vagy általánosságokkal kapcsolatos kérdésekben. repülőtéri információk.
  • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre vészhelyzetek vagy alapvető egészségügyi szükségletek esetére. Az utasok igénybe vehetik az elsősegélynyújtó szolgáltatásokat, vagy szükség esetén orvosi segítséget kérhetnek.
  • Közlekedés: Az Ignatyevo repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel. Az utasok különféle közlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá, beleértve a taxit, az autóbérlést és a nyilvános buszokat.
  • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésre, hogy a szükséges támogatást nyújtsák az utazási folyamat során.

Az Ignatyevói Repülőtér igyekszik megfelelni minden utazó igényeinek azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást biztosít. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, az utasok kényelmes és élvezetes élményre számíthatnak az Ignatyevói repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ignatyevo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BQS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ignatyevo repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ignatyevo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Domodedovo International Airport (DME) célállomásig ér el, körülbelül 8h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A321 (sharklets) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ignatyevo repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ignatyevo repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aurora, S7 Airlines, Ural Airlines, IrAero, Aeroflo

Melyik repülőteret kell használni, amikor Blagovescsenszk városából repülővel távozik?

Utazók, akik Blagovescsenszk-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Ignatyevo repülőtér (BQS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Blagovescsenszk közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella