Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér (MLE) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 30 célállomásra 36 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MLE
Város Hulhulé sziget
Ország Maldives (MV)
Teljes cím Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 4.188783
Hosszúsági fok 73.528580
Weboldal Macl.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Maldív-szigeteki Maléban található Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér az elsődleges átjáró a trópusi paradicsomba látogató turisták számára. Az ország második elnökéről átnevezett repülőtér modern létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja utasai zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények:

 • Ellenőrzés -In pultok: A repülőtéren több check-in pult is található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy repülésük előtt hatékonyan teljesítsék a szükséges alakiságokat.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasoknak lehetőségük van kiskereskedelmi terápiában részt venni az ügyelet alatt - ingyenes üzletek a repülőtéri terminálon belül. A luxusmárkáktól a helyi ajándéktárgyakig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy utazásuk előtt étkezzenek, vagy gyors harapnivalót kapjanak..
 • Társalgók: Azok számára, akik exkluzívabb élményre vágynak, a repülőtér számos társalgót kínál, amelyek kényelmes üléseket, ingyenes Wi-Fi-t és frissítőket biztosítanak.
 • Gyermekjátszótér: utazó családok gyerekekkel használhatják a terminálon belüli dedikált játszóteret, így biztosítva, hogy a kicsik jól érezzék magukat, miközben a repülőjáratukra várnak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik egészségügyi központtal az alapvető egészségügyi szükségletek kielégítésére.

Közlekedési szolgáltatások:

 • Taxik: A taxik a terminálon kívül is rendelkezésre állnak, hogy az utasokat a kívánt úti céljukhoz szállítsák Maléban vagy más országokban a Maldív-szigetek egyes részei.
 • Buszok: A rendszeres reptéri transzferbuszok megfizethető szállítási lehetőséget kínálnak azok számára, akik közeli helyekre utaznak.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik szervizpulttal a következő helyen: a repülőtérre, így az utazók könnyedén bérelhetnek járműveket a Maldív-szigeteken való tartózkodásuk idejére.

További szolgáltatások:

 • Pénzváltás: Az utasok kényelmesen válthatják pénzüket a következő címen: a repülőtéren, biztosítva, hogy ott tartózkodásuk alatt rendelkezzenek helyi fizetőeszközzel.
 • ATM-ek: A repülőtéren több ATM is áll rendelkezésre azon utasok számára, akiknek készpénzt kell felvenniük.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzőt és egy elveszett-leltek íróasztalt kínál, hogy segítsen az utasoknak a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-kapcsolat biztosított a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak miközben repülőjáratukra várnak.
 • Imaszobák: Imaszobák állnak rendelkezésre azon utasok számára, akiknek vallási szertartásra van szükségük.

Összességében az Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér biztosítja, hogy utasai a kényelmi szolgáltatások és szolgáltatások széles skálájához férhetnek hozzá, így utazásukat a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé teszik.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MLE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér és a Frankfurt International Airport (FRA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 11h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 36 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Maldivian, Flyme, Pamir Air, Emirates, IndiG biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hulhulé sziget városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hulhulé sziget-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Ibrahim Nasir nemzetközi repülőtér (MLE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hulhulé sziget közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella