Folyamatos járat innen: Ibadan repülőtér (IBA)

Utazz 2 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ibadan repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ABV Abuja

1-2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
LOS Lagos

1 járat naponta

0ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Ibadan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ibadan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IBA
Város Ibadan
Ország Nigeria (NG)
Teljes cím Ibadan repülőtér
Szélességi fok 7.358417
Hosszúsági fok 3.975088
Megjelenítés a térképen Google maps

Ibadan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ibadani repülőtér, más néven Ibadan Municipal Airport, fontos közlekedési csomópont a nigériai Ibadan városában. A repülőtér jól karbantartott létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival a belföldi és a nemzetközi utazók számára is átjáróként szolgál. Fedezze fel az ibadani repülőtéren kínált különféle létesítményeket és szolgáltatásokat:

Létesítmények

 • Terminálépület: Az Ibadan repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely minden szükséges kényelmi felszereléssel rendelkezik a az utasok kényelme és kényelme.
 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren több check-in pult is található, ahol az utazók elvégezhetik járataikra történő bejelentkezési eljárásukat.
 • Kiskereskedelmi üzletek és ügyelet -Ingyenes üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi egységet és vámmentes üzletet fedezhetnek fel a repülőtéren. Az ajándéktárgyaktól a ruházati cikkekig, az elektronikai cikkekig és egyebekig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: A terminál épületében számos étterem és kávézó található, amelyek ételek és italok széles választékát kínálják.
 • társalgók: A repülőtér VIP-társalgókkal rendelkezik, ahol az utasok nyugodt és kényelmes környezetben pihenhetnek és várhatják járatukat. Ezek a társalgók ingyenes frissítőket és Wi-Fi-hozzáférést kínálnak.
 • Poggyászkezelés: Az Ibadan repülőtér zökkenőmentes és hatékony poggyászkezelést biztosít, hogy minimalizálja a várakozási időt, és problémamentes élményt nyújtson az utazóknak.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget kínál a rövid és hosszú távú parkolási igények kielégítésére.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok pénzügyi szükségleteinek kielégítésére a repülőtér rendelkezik ATM-ekkel és pénzváltóval. elérhető szolgáltatások.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az élő repülési információk a terminálon jelennek meg, lehetővé téve az utasok számára, hogy értesüljenek érkezési és indulási időpontjairól.
 • Poggyászszolgáltatás: Az ibadani repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve az elveszett és megtalált poggyászokat is, hogy segítse az utasokat holmijaik visszaszerzésében vagy bármilyen probléma bejelentésében.
 • Biztonsági intézkedések: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart fenn a az összes utas és a repülőtéri személyzet biztonsága és jóléte.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Sürgősségi vagy orvosi segítségnyújtás esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Közlekedés: Az ibadani repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, például taxit és autóbérlést, így az utasok kényelmesen eljuthatnak a kívánt úti céljukhoz.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy a csökkent mozgásképességű utasok számára is elérhető legyen., rámpákkal, liftekkel és kijelölt parkolóhelyekkel.
 • Ügyfélszolgálat: A barátságos és segítőkész személyzet a repülőtéren segíti az utasokat kérdéseikben, biztosítva a kellemes utazási élményt.

Ibadan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ibadan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ibadan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IBA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ibadan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) célállomásig ér el, körülbelül 1h 10m időtartam alatt a(z) ATR 42-300 / 320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ibadan repülőtér repülőtérről?

A(z) Ibadan repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Overland Airways, Air Peac biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ibadan városából?

Általában a Ibadan repülőtér (IBA) a preferált választás a Ibadan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ibadan közvetlen közelében?

Ibadan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella