Közvetlen járat innen: Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér (BDO)

Folyamatos járatok 11 úti célra 8 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BDO
Város Bandung
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -6.903091
Hosszúsági fok 107.579557
Weboldal Huseinsastranegara-airport.co.id
Megjelenítés a térképen Google maps

Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az indonéziai Bandungban található Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér egy nyüzsgő repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat szolgál ki. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: Több ellenőrzési lehetőség is rendelkezésre áll. a bejelentkezési folyamat megkönnyítésére rendelkezésre álló pultokban.
 • Társalgóterületek: Az utasok a kényelmes társalgóban pihenhetnek és lazíthatnak repülésük előtt.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle éttermek és kávézók, amelyek különféle konyhákat és frissítőket kínálnak.
 • Üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, beleértve a vámmentes üzleteket is, ahol emléktárgyakat, ajándékokat és egyéb alapvető cikkeket vásárolhatnak.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül az utasok banki igényeihez.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a rendelkezésre álló autókölcsönzőktől a repülőtéren szállítási igényeik kielégítésére.
 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Poggyászszolgáltatások: A Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyász becsomagolását és tárolását, hogy biztosítsa az utasok holmijának biztonságát.

Szállítás

 • Taxis: A taxik könnyen elérhető a repülőtéren, kényelmes szállítási módot biztosítva az utasok számára.
 • Ingajárati szolgáltatások: A repülőtér transzferjáratokat üzemeltet, hogy az utasokat a város különböző helyeire szállítsa.
 • Tömegközlekedés: Az utasok nyilvános buszokkal érhetik el a kívánt úti célt Bandungban és környékén.
 • Gépkocsiparkolók: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál azoknak az utasoknak, akik inkább autóval szeretnének eljutni a repülőtérre.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A repülőtér rendelkezik olyan létesítményekkel, amelyek speciális igényű utasokat fogadnak, beleértve a rámpákat, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket.
 • Asszisztens kerekesszékesek számára.: A kerekesszékes segítségre szoruló utasok előzetesen vagy érkezéskor igényelhetik a szolgáltatást.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi sürgősségi esetekben a repülőtér egészségügyi személyzete azonnali segítséget nyújt.

Összességében a Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér megérti annak fontosságát, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson utasai utazási élményének javítása érdekében. Legyen szó a terminál létesítményeinek eléréséről, a megfelelő közlekedési lehetőségek megtalálásáról vagy speciális segítség igényéről, a repülőtér igyekszik kielégíteni utazói sokrétű igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BDO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Knokke-Heist Westkapelle Heliport (KNO) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Citilink, Lion Air, SW Italia, Indonesia AirAsia, Wings Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bandung városából?

Általában a Husein Sastranegara nemzetközi repülőtér (BDO) a preferált választás a Bandung-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bandung közvetlen közelében?

Bandung környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella