Közvetlen járat innen: Hubbali repülőtér (HBX)

Közvetlen járatok 7 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Hubbali repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hubbali repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HBX
Város Hubli
Ország India (IN)
Teljes cím Hubbali repülőtér
Szélességi fok 15.360014
Hosszúsági fok 75.086198
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Hubballi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Hubballi repülőtér, más néven Hubli repülőtér, az indiai Észak-Karnataka egyik jelentős repülőtere. Hubballi és Dharwad testvérvárosait, valamint a környező régiót szolgálja ki. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

A Hubbali repülőtér terminálépülete modern felszereltséggel rendelkezik, hogy kielégítse az utasokat. az utazók igényeit. Néhány kulcsfontosságú szolgáltatás:

 • Információs pult: Van egy információs pult, amely segíti az utasokat kérdésekkel, repülési adatokkal és egyéb kapcsolódó információkkal.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok különféle kiskereskedelmi üzleteket fedezhetnek fel, amelyek különféle termékeket kínálnak, köztük könyveket, magazinokat, ajándéktárgyakat és harapnivalókat.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon belül éttermek és kávézók találhatók, ahol az utasok különféle ételeket és ételeket fogyaszthatnak. italopciók.
 • ATM-ek és pénzváltó: A bankautomaták és pénzváltó pultok kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül pénzügyi tranzakciók lebonyolítására.
 • Csomagszállító kocsik: Az utasok ingyenesen vehetik igénybe a poggyászkocsikat poggyászuk mozgása.

Légitársaságok és csatlakozási lehetőségek

A Hubbali repülőtér több légitársaságon keresztül köti össze az utasokat különböző belföldi és nemzetközi célállomásokkal. A Hubbali repülőteret kiszolgáló prominens légitársaságok közé tartozik:

 • IndiGo
 • Air India
 • SpiceJet

Ezek a légitársaságok olyan nagyobb városokba kínálnak járatokat, mint Mumbai, Bengaluru, Hyderabad, Delhi és más városokba, kényelmes csatlakozási lehetőségeket biztosítva az utazóknak.

Szállítási szolgáltatások

A Hubbali repülőtér többféle szállítási szolgáltatást kínál az utazók számára. problémamentes utazás a repülőtérre és vissza. Ide tartoznak a következők:

 • Taxik és taxik: Az utasok a repülőtéren kívüli, kijelölt pultokból bérelhetnek taxit és taxit a kényelmes közlekedés érdekében.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtéren, lehetőséget biztosítva önvezető és sofőr által vezetett autókra.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér közelében helyi buszok és autós riksák állnak rendelkezésre, amelyek pénztárcabarát közlekedési alternatívákat kínálnak.

Kiegészítő szolgáltatások

Az általános utazási élmény fokozása érdekében a Hubbali repülőtér további szolgáltatásokat is kínál az utasok számára, amelyek a következőket foglalják magukban:

 • Orvosi rendelő: A repülőtér rendelkezik olyan egészségügyi létesítmény, amely alkalmas bármilyen vészhelyzet vagy az utasok által igényelt orvosi segítség kezelésére.
 • Társalgók: Vannak külön társalgók azon utasok számára, akik kényelmes és békés környezetet keresnek a repülés előtti pihenésre.
 • Wi-Fi-csatlakozás: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a repülőtér egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Gyermekgondozási szobák: A csecsemőkkel utazó szülők külön gyermekfelügyeleti szobákhoz férhetnek hozzá, amelyek felszereltsége: biztosítják kényelmüket.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér különleges segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson.

Összességében a Hubbali repülőtér arra törekszik, hogy létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja az utazók sokféle igényeinek kielégítésére, így ideális kapu a régió felfedezéséhez.


Hubbali repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hubbali repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HBX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hubbali repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hubbali repülőtér repülőtérről indul?

A Hubbali repülőtér és a Indira Gandhi International Airport (DEL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hubbali repülőtér repülőtérről?

A(z) Hubbali repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, Shuttle Americ biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hubli városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hubli-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hubbali repülőtér (HBX)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Hubli közvetlen közelében?

Hubli környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella