Huai'an Lianshui repülőtér (HIA) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 28 úti célra 13 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Huai'an Lianshui repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Huai'an Lianshui repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HIA
Város Huai'an
Ország China (CN)
Teljes cím Huai'an Lianshui repülőtér
Szélességi fok 33.787750
Hosszúsági fok 119.134951
Weboldal Ha-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Huai'an Lianshui repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Huai'an Lianshui repülőtér a kínai Jiangsu tartomány egyik városában található. A Huai'an Lianshui repülőtér kapuként szolgál a régióba a belföldi és a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Huai'an Lianshui repülőtér állapota - a legmodernebb terminálépület, amelyet nagyszámú utas kényelmes elhelyezésére terveztek. Az épület modern építészettel rendelkezik, és bőséges hely az utazók számára a hatékony navigációhoz.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál. Az utasok ízletes ételeket vagy gyors harapnivalókat fogyaszthatnak a terminál épületében található számos étteremben, kávézóban és élelmiszerboltban.
 • Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel a repülőtér egész területén. Az utasok könnyedén ellenőrizhetik e-mailjeit, böngészhetnek az interneten, vagy tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel, miközben járatukra várnak.
 • Csomagszállító kocsik: A Huai'an Lianshui repülőtér ingyenes poggyászkocsikat kínál az utazóknak a poggyászszállításban. díjmentesen. Ezek a kocsik az egész terminálépületben megtalálhatók a kényelmes használat érdekében.
 • Parkolás: A repülőtér tágas parkolási lehetőséget biztosít azon utasok számára, akik inkább autóval szeretnének kijutni a repülőtérre. A rendelkezésre álló rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeknek köszönhetően az utazók könnyen találhatnak megfelelő helyet járműveik számára.
 • ATM-ek és pénzváltó: Számos ATM és pénzváltó szolgáltatás található kényelmesen a repülőtéren, így az utasok gond nélkül felvehetik a helyi valutát vagy beválthatják a pénzüket.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A barátságos és hozzáértő személyzettel rendelkező információs pult könnyen elérhető rendelkezésre áll, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben. Legyen szó repülési adatokról vagy helyi turisztikai információkról, szívesen segítenek.
 • Poggyászszolgáltatás: Poggyász elvesztése vagy sérülése esetén az utasok segítséget kérhetnek a repülőtér poggyászszolgálatától. Az elkötelezett személyzet azonnal kezeli a poggyászokkal kapcsolatos problémákat a kielégítő megoldás érdekében.
 • Orvosi segítségnyújtás: A Huai'an Lianshui repülőtér kiemelten kezeli utasai jólétét, és szükség esetén orvosi segítséget nyújt. Az elsősegélynyújtó szolgáltatások és az egészségügyi létesítmények könnyen elérhetőek a terminálon belül.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális szolgáltatásokat és létesítményeket kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Kerekesszékes segítség, akadálymentesített mellékhelyiségek és kijelölt parkolók biztosítják minden utazó kényelmét.
 • Társalgók: Azok számára, akik luxusosabb és nyugodtabb élményre vágynak, a repülőtér kényelmes társalgókat kínál a belföldi és a nemzetközi utasok számára. Ezek a társalgók békés menedéket biztosítanak, ahol az utasok ingyenes frissítők és kényelmi szolgáltatások mellett lazíthatnak.
 • Közlekedés: A Huai'an Lianshui repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal különféle közlekedési lehetőségek révén. A taxik, a reptéri transzferek és az autókölcsönzési szolgáltatások készen állnak a zökkenőmentes továbbutazás biztosítására.

Összességében a Huai'an Lianshui repülőtér csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat kíván nyújtani, hogy kellemes és kellemes légkört biztosítson. hatékony utazási élményt nyújt utasai számára. Modern felszereltségével és figyelmes személyzetével a repülőtér továbbra is a Huai'an régió első számú átjárója.


Huai'an Lianshui repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Huai'an Lianshui repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Huai'an Lianshui repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HIA azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Huai'an Lianshui repülőtér repülőtérről indul?

A Huai'an Lianshui repülőtér és a Kunming Changshui International Airport (KMG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Huai'an Lianshui repülőtér repülőtérről?

A(z) Huai'an Lianshui repülőtér repülőtérről induló utasok 13 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Spring Airlines, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, China Eastern Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Huai'an városából repülővel távozik?

Utazók, akik Huai'an-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Huai'an Lianshui repülőtér (HIA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Huai'an közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella