Közvetlen járat innen: Hua Hin repülőtér (HHQ)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Hua Hin repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CNX Chiang Mai
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Hua Hin repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hua Hin repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HHQ
Város Hua Hin
Ország Thailand (TH)
Teljes cím Hua Hin repülőtér
Szélességi fok 12.627487
Hosszúsági fok 99.951547
Weboldal Huahinairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Hua Hin repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Ha utazást tervez a gyönyörű thaiföldi tengerparti városba, Hua Hinbe, érdemes tudni, hogy a Hua Hin repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál kellemes és kényelmes utazási élményt biztosít. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér számos kényelmi szolgáltatást kínál az Ön igényeinek kielégítésére.

Érkezési szolgáltatások

 • Poggyászkiadás: A Hua Hin repülőtér modern és hatékony poggyászokkal büszkélkedhet követelési terület, amely megkönnyíti az utasok poggyászainak átvételét érkezéskor.
 • Bevándorlási és vámügyi: A repülőtéren külön bevándorlási és vámügyi pultok találhatók, amelyek zökkenőmentes és egyszerűsített folyamatokat tesznek lehetővé.
 • Turista Információ: Van egy turisztikai információs pult, ahol a barátságos személyzet segít a kérdésekben, térképeket ad, és útmutatást ad a helyi látnivalókról és közlekedési lehetőségekről.
 • Taxi- és autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen találhatnak taxit vagy intézkedhetnek. autóbérlés a repülőtéren belüli kijelölt pultoknál. Ez kényelmet és rugalmasságot biztosít az utazók számára Hua Hin és környéke felfedezéséhez.

Indulási lehetőségek

 • Bejelentkezési pultok: Hua Hin repülőtere számos különböző légitársaságok által üzemeltetett check-in pultok. Az utasok gyorsan befejezhetik a bejelentkezési folyamatot, mielőtt folytatnák utazásuk következő lépéseit.
 • Duty-Free Shopping: A repülőtéren van egy vámmentes üzlet, ahol az utazók különféle termékeket, köztük alkoholt is megkóstolhatnak., kozmetikumok, parfümök és helyi kézműves termékek. Remek lehetőség az utolsó pillanatban készült ajándéktárgyak átvételére.
 • Ételek és italok: Az éhes utazók a repülőtéren találhatnak étkezési lehetőségeket, a kávézóktól az éttermekig. Ezek a létesítmények különféle ételeket kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző ízléseknek és preferenciáknak.
 • Társalgó: Azok számára, akik pihenni szeretnének vagy dolgozni szeretnének a repülés előtt, a Hua Hin repülőtér kényelmes és jól felszerelt társalgót kínál. terület. Az utasok ingyenes Wi-Fi-t, töltőállomásokat és kényelmes üléseket élvezhetnek.

Egyéb szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek a repülőtér egész területén állnak rendelkezésre az utasok, akiknek készpénzt kell felvenniük. Ezenkívül a pénzváltási szolgáltatásokat is kényelmesen biztosítják azok számára, akik át akarják váltani pénzüket.
 • Orvosi szolgáltatások: A Hua Hin repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely fel van szerelve bármilyen kisebb orvosi szükséglet vagy vészhelyzet kezelésére, amely az Ön által a helyszínen töltött idő alatt felmerülhet. repülőtéren.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas számára elérhető legyen, megfelelő infrastruktúrával a fogyatékkal élő vagy mozgásukban korlátozott személyek számára.

Összességében Hua Hin A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményéhez. Az érkezés pillanatától az indulásig a repülőtér arra törekszik, hogy megfeleljen az utazók igényeinek, és biztosítsa az utazásuk javításához szükséges kényelmi eszközöket.


Hua Hin repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hua Hin repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hua Hin repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HHQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hua Hin repülőtér repülőtérről indul?

A Hua Hin repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hua Hin repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hua Hin repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Thai AirAsi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hua Hin városából?

Általában a Hua Hin repülőtér (HHQ) a preferált választás a Hua Hin-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Hua Hin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella