Houghton County Memorial repülőtér (CMX) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Houghton County Memorial repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ORD Chicago

2 járat naponta

1ó 43m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Houghton County Memorial repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Houghton County Memorial repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CMX
Város Békepipa
Ország United-States (US)
Teljes cím Houghton County Memorial repülőtér
Szélességi fok 47.167966
Hosszúsági fok -88.487545
Weboldal Houghtoncounty.org
Megjelenítés a térképen Google maps

A Houghton County Memorial repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Houghton County Memorial repülőtér egy kis regionális repülőtér a Michigan állambeli Houghton megyében. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók kényelméért. Függetlenül attól, hogy a Houghton County Memorial repülőtérről indul, vagy oda érkezik, íme néhány kulcsfontosságú szolgáltatás, amire számíthat:

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülete olyan felszereltséggel rendelkezik, amely kellemes élményt nyújt az utazóknak. Az épület kényelmes váróteret, mellékhelyiségeket és ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít.
  • Autókölcsönzés: Azok számára, akik érkezéskor szállításra szorulnak, a repülőtér autókölcsönző szolgáltatást kínál. A repülőtérről számos neves cég üzemel, amelyek az Ön igényeinek megfelelő járművek széles választékát kínálják.
  • Nyilvános parkolás: A repülőtér bőséges helyszíni parkolóhelyet kínál rövid távú és hosszú távú tartózkodás. A parkoló a terminál épülete közelében található, így könnyen megközelíthető a repülőtér.

Szolgáltatások

A Houghton County Memorial repülőtér elkötelezett amellett, hogy az utazók számára szolgáltatások széles skálája biztosítja a gördülékeny és élvezetes utazást. Íme néhány elérhető szolgáltatás:

  • Repülési információk: A repülőtér könnyen elérhető repülési információkat biztosít. Az utasok a terminálépületben elhelyezett monitorokon ellenőrizhetik járataik állapotát.
  • Poggyászszolgáltatás: Az utasok bármilyen poggyászhoz kapcsolódó segítségért fordulhatnak a poggyász részlegében lévő személyzethez. Szolgáltatások számlálója. Segítenek elveszett poggyászok, sérült poggyászok, vagy bármilyen egyéb, a poggyászokkal kapcsolatos kérdés esetén.
  • Étkezés és vásárlás: A Houghton County Memorial Airport számos étkezési lehetőséggel és kiskereskedelmi üzletekkel büszkélkedhet. Az utazók étkezhetnek, gyors harapnivalót kaphatnak, vagy különféle üzletek között böngészhetnek, tökéletes lehetőséget kínálva ajándéktárgyak vagy alapvető dolgok vásárlására.
  • Földközi közlekedés: A repülőtér különféle lehetőségeket kínál földi közlekedési lehetőségek, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést, amelyek megkönnyítik az utasok végső úti céljának elérését.
  • Kiközelíthetőség: A Houghton County Memorial repülőteret úgy tervezték, hogy elérhető legyen minden utas. A létesítmény fel van szerelve rámpákkal, liftekkel és kijelölt parkolóhelyekkel a fogyatékkal élők számára.

A Houghton County Memorial Airport létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson mindenki számára. utasok. Modern termináljával, autókölcsönző szolgáltatásaival, bőséges parkolójával és különféle kényelmi szolgáltatásaival a repülőtér jól felszerelt, hogy kielégítse utazói igényeit. Ezenkívül a repülési információk, a poggyászszolgáltatások, az étkezési és vásárlási lehetőségek, a földi közlekedés és a kisegítő lehetőségek tovább javítják a Houghton County Memorial repülőtér általános élményét.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Houghton County Memorial repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CMX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Houghton County Memorial repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Houghton County Memorial repülőtér repülőtérről indul?

A Houghton County Memorial repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Houghton County Memorial repülőtér repülőtérről?

A(z) Houghton County Memorial repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Békepipa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Békepipa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Houghton County Memorial repülőtér (CMX)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Békepipa közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella