Folyamatos járat innen: Hotan repülőtér (HTN)

Közvetlen járatok 12 célállomásra 9 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Hotan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hotan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HTN
Város Hotan
Ország China (CN)
Teljes cím Hotan repülőtér
Szélességi fok 41.262500
Hosszúsági fok 80.291667
Megjelenítés a térképen Google maps

A Hotan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Hotan (Xinjiang állam) szívében található Hotan repülőtér nyüzsgő közlekedési csomópont, amely különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utazók számára. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átszállásról Hotanban, a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosít minden utas számára.

Terminállétesítmények

 • Kiskereskedelmi üzletek: A Hotan repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet kínál, ahol különféle tárgyakat fedezhet fel és vásárolhat, beleértve az ajándéktárgyakat, a helyi kézműves termékeket és az utazáshoz szükséges termékeket.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak a repülőtér éttermeiben és kávézóiban. A helyi konyhától a nemzetközi kedvencekig minden ízlést megtalál.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasoknak lehetőségük van vámmentes árut vásárolni, például parfümöket, kozmetikumok, alkohol, dohány és elektronikai cikkek a terminálon belül a kijelölt vámmentes üzletekben.
 • ATM-ek és banki szolgáltatások: A Hotan repülőtér kényelmes hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a banki szolgáltatásokhoz, biztosítva ezzel a repülőtéren töltött idő alatt készpénzhez juthat, vagy bármilyen pénzügyi szükségletet kezelhet.
 • Társalgók: Azok számára, akik egy pillanatra pihenni vagy magánéletre vágynak, a Hotan repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol lazíthat, élvezheti a kényelmes üléseket, elérheti a Wi-Fi-t, és más kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehet.
 • Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban a repülőtér egész területén elérhető ingyenes Wi-Fi-vel. Ezzel a szolgáltatással böngészhet az interneten, ellenőrizheti e-mailjeit, és kapcsolatban maradhat szeretteivel, miközben a járatára vár.
 • Poggyászszolgáltatás: A Hotan repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt az utasok számára. elveszett vagy sérült csomagokkal. Ha bármilyen problémát tapasztal a poggyászával kapcsolatban, azonnal forduljon a repülőtéri hatóságokhoz támogatásért.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxi és autókölcsönzés: Érkezéskor az utasok könnyen megtalálhatják a taxiszolgáltatásokat, vagy választhatnak autóbérlést, hogy eljuthassanak a kívánt úti céljukhoz. A repülőtéri terminálon kívül taxik is könnyen elérhetők, így kényelmes közlekedést biztosítanak.
 • Tömegközlekedés: A Hotan repülőtér számos tömegközlekedési eszközön keresztül jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal. A buszok és a transzferjáratok a terminál közelében kijelölt helyekről indulnak, így könnyen ingázhat a városban.
 • Parkolás: A repülőtéren vannak parkolóhelyek, ahol biztonságosan elhagyhatja járművét. autóval utaznak. A parkoló őrzött, és rövid és hosszú távú tartózkodásra is rendelkezésre áll.

További szolgáltatások

 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzetek vagy orvosi segítségnyújtás esetén a Hotan repülőtér rendelkezik egészségügyi központtal, amely alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az utasoknak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér célja a különleges igényű utasok fogadása. vagy fogyatékkal élők számára kerekesszékes segítségnyújtás és akadálymentesítési támogatás nyújtásával.
 • Információs pultok: A terminál egész területén információs pultok állnak rendelkezésre barátságos személyzettel, akik készséggel segítenek az utazóknak bármilyen kérdésben, útbaigazításban vagy aggályban..
 • Elveszett és megtalált: A Hotan repülőtérnek van egy külön elveszett és talált részlege, ahol jelentheti és visszaszerezheti az utazása során elveszett holmikat vagy tárgyakat.

A Hotan Airport elkötelezett amellett, hogy kiváló szolgáltatásokat és létesítményeket biztosítson utasai utazási élményének javítása érdekében. A kiskereskedelmi üzletektől a szállítási szolgáltatásokig a repülőtér gondoskodik arról, hogy utazása a lehető legkényelmesebb és kényelmesebb legyen.


Hotan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hotan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hotan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HTN azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Hotan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) célállomásig ér el, körülbelül 4h 20m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hotan repülőtér repülőtéren?

Összesen 9 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hotan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Southern Airlines, Gestair, Tianjin Airlines, Urumqi Airlines, Air Chin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hotan városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hotan-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hotan repülőtér (HTN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Hotan közvetlen közelében?

Hotan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella