Homer repülőtér (HOM) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Homer repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés

3-May járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Homer repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Homer repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HOM
Város Homérosz
Ország United-States (US)
Teljes cím Homer repülőtér
Szélességi fok 59.643240
Hosszúsági fok -151.493160
Weboldal Cityofhomer-ak.gov
Megjelenítés a térképen Google maps

Homer repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Homer repülőtér, más néven Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér, népszerű közlekedési csomópont az alaszkai Homerban. A gyönyörű Kenai-félsziget kapujaként szolgál, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kellemes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

  • Terminál Épület: A repülőtér modern terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és tágas környezetet biztosít az utasok számára. Bőséges ülőhelyekkel, töltőállomásokkal és Wi-Fi-hozzáféréssel rendelkezik.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utazók különféle étkezési és kiskereskedelmi lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. Fogyasszon gyorsan egy falatot, vagy üljön le vacsorázni az elérhető éttermek, kávézók vagy bárok egyikében.
  • Vámmentes vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok termékek széles skáláját vásárolhatja meg, beleértve a kozmetikumokat, parfümöket, elektronikai cikkeket és helyi ajándéktárgyakat adómentes áron.
  • Autókölcsönzés: A környező területek felfedezésére vágyók számára autó kölcsönzési szolgáltatások kényelmesen elérhetőek a repülőtéren. Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a terminál épületében.
  • Parkolás: A Homer Airport bőséges helyszíni parkolót biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A terminál épületéhez közel található, így az utazók könnyedén hozzáférhetnek járműveikhez, amikor visszatérnek.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok a repülőtér információs pultján vagy a terminálépületben elérhető digitális kijelzőkön keresztül értesülhetnek járatuk állapotáról.
  • Poggyászszolgáltatás: A Homer Airport poggyászkocsikat kínál az utazóknak, hogy kényelmesen szállíthassák. a poggyászukat. Ezen kívül poggyászmegőrző is rendelkezésre áll azok számára, akiknek ideiglenesen kell tárolniuk holmijukat.
  • Fogyatékkal élők felszerelése: A repülőtér akadálymentességet biztosít a fogyatékkal élő utasok számára. Kérésre kerekesszékes segítség is rendelkezésre áll, és akadálymentesített mellékhelyiségek és liftek állnak rendelkezésre az egész terminálon.
  • Elveszett és megtalált: egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás segít az utazóknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében a Homerban. Repülőtér. Az utasoknak az információs pultnál kell jelenteniük az elveszett holmikat a helyreállítási folyamat megkönnyítése érdekében.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, így az utasok maradj kapcsolatban. A töltőállomások is kényelmesen elhelyezve lehetővé teszik az eszközök töltését.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a Homer Airport célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosítson minden átutazó utas számára. Legyen szó érkezésről, indulásról vagy egyszerűen átutazóról, a repülőtér fel van szerelve a látogatók igényeinek kielégítésére.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Homer repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Homer repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HOM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Homer repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Homer repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Homer repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ravn Alask

Melyik repülőteret kell használni, amikor Homérosz városából repülővel távozik?

Utazók, akik Homérosz-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Homer repülőtér (HOM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Homérosz közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella