Hohhot Baita nemzetközi repülőtér (HET) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 57 helyszínt 29 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Hohhot Baita nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HET
Város Hohhot
Ország China (CN)
Teljes cím Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 40.854713
Hosszúsági fok 111.814156
Weboldal Hhhtbtjc.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér
Hohhot Baita nemzetközi repülőtér

Hohhot Baita nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Hohhot Baita nemzetközi repülőtér, amely Hohhotban, Belső-Mongóliában található, a régió egyik legforgalmasabb repülőtere. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva célja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren két utasterminál található, a T1 ill. T2, amelyek jól felszereltek a belföldi és nemzetközi járatok lebonyolítására.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek a repülőtér területén. A vámmentes üzletektől a helyi butikokig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: A Hohhot Baita nemzetközi repülőtéren számos élelmiszerbolt található, ahol az utazók ízletes ételeket és italokat fogyaszthatnak. Kínai és nemzetközi konyha is rendelkezésre áll.
 • Társalgók: Azok számára, akik pihenni vagy dolgozni szeretnének, a repülőtér kényelmes társalgókat kínál ingyenes Wi-Fi-vel, töltőpontokkal és üzleti szolgáltatásokkal.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi központokkal van felszerelve, amelyek orvosi segítséget és elsősegélynyújtást nyújtanak a rászoruló utasoknak. Képzett egészségügyi szakemberek éjjel-nappal rendelkezésre állnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmesen hozzáférhetnek az ATM-ekhez készpénzfelvételhez vagy pénzváltáshoz a dedikált pénzváltó pultoknál.
 • Poggyászszolgáltatás: a repülőtér poggyászmegőrzési, csomagolási, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat kínál. Az utasok nyugodtak lehetnek, ha tudják, hogy holmijukat gondosan kezelik.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azon utasok számára, akik a repülőtéren szeretnék leparkolni járműveiket. A parkolási díjak megfizethetőek és garantálják a járművek biztonságát.

Szolgáltatások

 • Szárazföldi közlekedés: A Hohhot Baita nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területeken különféle közlekedési lehetőségeken keresztül, beleértve a taxikat, buszokat és autóbérlési szolgáltatásokat.
 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz a terminálokon elhelyezett kijelzőkön. Az online járatkövetés a repülőtér honlapján is elérhető.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér arra törekszik, hogy speciális segítséget nyújtson a fogyatékkal élő vagy mozgásukban korlátozott utasoknak. Kerekesszékkel megközelíthető és kijelölt ülőhelyek biztosítottak az egész repülőtéren.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok könnyedén kapcsolatban maradhatnak, és könnyedén böngészhetnek az interneten.
 • Gyermek játszóterek: A gyerekekkel utazó családok igénybe vehetik a repülőtér játszótereit, kellemes és szórakoztató élményt biztosítva a fiatal utazóknak.
 • Imaszobák: A repülőtér a vallási hajlamú utasok igényeit szolgálja ki. dedikált imaszobák biztosítása meditációhoz és imához.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hohhot Baita nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hohhot Baita nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HET azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Hohhot Baita nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sanya Phoenix International Airport (SYX) célállomásig ér el, körülbelül 3h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hohhot Baita nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Hohhot Baita nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 29 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air China, Tianjin Airlines, Gestair, China Eastern Airlines, China Southern Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hohhot városából?

Általában a Hohhot Baita nemzetközi repülőtér (HET) a preferált választás a Hohhot-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Hohhot közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella