Megfizethető járatok innen: Hirosima repülőtér (HIJ)

Közvetlen járatok 7 célállomásra 5 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Hirosima repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hirosima repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HIJ
Város Mihara
Ország Japan (JP)
Teljes cím Hirosima repülőtér
Szélességi fok 34.439863
Hosszúsági fok 132.919021
Weboldal Hij.airport.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

A hirosimai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A hirosimai repülőtér, más néven Hirosima Nishi repülőtér, egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely Japánban, Hirosima prefektúrában, Mihara városában található. Kényelmes fekvésével, valamint a szolgáltatások és szolgáltatások széles skálájával kellemes utazási élményt biztosít belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A hirosimai repülőtéren számos bejelentkezési pult található, amelyek gyorssá és hatékonysá teszik a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utazók ajándékokat, szuveníreket és vámmentes termékeket vásárolhatnak..
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget kínálnak, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket, repülésük előtt vagy után.
 • Társalgók: A Hirosima repülőtér társalgókat kínál az utasoknak, ahol pihenhetnek. kényelmes és békés környezetben.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre az utazók kényelméért.
 • Poggyászszolgáltatások: Poggyászmegőrzés, -csomagolás, és Az utasok kényelmét kézbesítési szolgáltatások biztosítják.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A Hirosima repülőtér létesítményeket kínál a csecsemőkkel utazó szülők számára, beleértve a pelenkázó- és ápolószobákat.
 • Wi-Fi: ingyenes. Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész terminálon, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak.

Repülőtéri szolgáltatások

 • Információs pultok: Barátságos és több nyelven beszélő személyzet áll rendelkezésre az információs pultoknál hogy segítsünk az utasoknak bármilyen kérdésben vagy aggályban.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre a repülőtéren.
 • Orvosi szoba: A hirosimai repülőtéren van egy orvosi szoba, amely alapvető elsősegélynyújtó eszközökkel van felszerelve, hogy biztosítsa az utazók jólétét.
 • Közlekedési megközelítés: A repülőtér könnyen megközelíthető különféle közlekedési módokkal, beleértve a taxit, buszt és autóbérlést is..
 • Parkolás: A hirosimai repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt.
 • Különleges segítségnyújtás: A fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok igénybe vehetik a repülőtér szolgáltatásait, beleértve a kerekesszékeseket is. segítségnyújtás és külön mellékhelyiségek.
 • Kisállatok segélyezési területe: A hirosimai repülőtér egy kijelölt területet kínál a háziállatokkal utazó utasok számára, hogy kielégítsék igényeiket.
 • Turisztikai információk: Részletes turisztikai információk Hirosimáról és környékéről A környező területek is rendelkezésre állnak, hogy segítsék a látogatókat a régió felfedezésében.

Összességében a hirosimai repülőtér célja, hogy a modern létesítmények és szolgáltatások széles skálájával zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson az utasoknak. A kényelmes check-in pultoktól a kényelmes társalgókig és a változatos étkezési lehetőségekig a repülőtér minden utazó igényeit kielégíti. Kiváló ügyfélszolgálatával és elérhetőségével a hirosimai repülőtér gondoskodik arról, hogy a hirosimai látogatók pozitív és emlékezetes utazásban részesüljenek.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hirosima repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HIJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hirosima repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hirosima repülőtér repülőtérről indul?

A Hirosima repülőtér és a Hong Kong International Airport (HKG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hirosima repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hirosima repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: ANA, JAL, Spring Airlines Japan, China Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mihara városából?

Általában a Hirosima repülőtér (HIJ) a preferált választás a Mihara-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mihara közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella