Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér (GYD) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 50 úti célra 28 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GYD
Város Baku
Ország Azerbaijan (AZ)
Teljes cím Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 40.465229
Hosszúsági fok 50.052190
Weboldal Airportbaku.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér
Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér

Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az azerbajdzsáni Bakuban található Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér az ország legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. Fő közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok számára. A repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények:

 • A repülőtérnek két terminálja van? Az 1-es terminál a belföldi járatok és a 2-es terminál a nemzetközi járatok számára. Mindkét terminál modern és jól felszerelt, hogy nagyszámú utazót fogadjon.
 • Az utasok különféle vásárlási lehetőségeket élvezhetnek a vámmentes üzletekben, amelyek széles termékskálát kínálnak, beleértve az illatszereket, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket, és helyi kézműves termékek.
 • A repülőtéren számos étterem, kávézó és gyorsétterem található, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • A bankautomaták és a pénzváltó szolgáltatások kényelmesen elérhetők. a repülőtéren belül található, így biztosítva a pénzügyi szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférést.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • A repülőtér különleges segítséget nyújt. szolgáltatások fogyatékkal élő utasok számára, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és a kijelölt parkolóhelyeket.

Utasszolgáltatások:

 • A repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál, beleértve a taxit és az autót kölcsönzési szolgáltatások és shuttle buszok, amelyek kényelmes utazási lehetőséget biztosítanak az utasoknak a repülőtérre és vissza.
 • A belföldi és a nemzetközi utasok számára kényelmes társalgók állnak rendelkezésre, amelyek csendes és pihentető légkört, ingyenes frissítőket és üzleti létesítmények.
 • A gyermekes családok számára a repülőtér pelenkázót és dedikált játszótereket biztosít a fiatal utazók szórakoztatására.
 • Az utasok élvezhetik a vámmentes előzetes szolgáltatásokat rendelhetnek meg, lehetővé téve számukra az online vásárlást és a vásárlások átvételét a repülőtéren.
 • A Heydar Aliyev Nemzetközi Repülőtér külön Lost and Found részleggel segíti az utasokat az elveszett holmik visszaszerzésében.

Biztonság és biztonság:

 • A repülőtér fejlett biztonsági rendszerekkel gondoskodik az utasok és tárgyaik biztonságáról.
 • A poggyászkezelési szolgáltatások hatékonyak, minimálisra csökkentve az esélyeket. az elveszett vagy sérült poggyászról.
 • Orvosi és elsősegélynyújtási szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtér területén, szükség esetén azonnali ellátást biztosítva.
 • A repülőtér szigorú egészségügyi és biztonsági protokollokat vezetett be a biztonság érdekében. az utasok jóléte, különösen a kihívásokkal teli időkben, például a COVID-19 világjárvány idején.

Összességében a Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a utasai utazási tapasztalatait. A repülőtér modern infrastruktúrájával, kényelmes társalgóival, kiváló étkezési lehetőségeivel és utasbarát szolgáltatásaival biztosítja, hogy az utazók zökkenőmentesen és hatékonyan kezdhessék meg és fejezhessék be utazásukat.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GYD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér és a London Heathrow Airport (LHR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 28 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AZAL Azerbaijan Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot, UTair, Flyna

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Baku városából?

Általában a Heydar Aliyev nemzetközi repülőtér (GYD) a preferált választás a Baku-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Baku közvetlen közelében?

Baku környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella