Közvetlen járat innen: Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér (HER)

Közvetlen járatok 88 célállomásra 48 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HER
Város Heraklion
Ország Greece (GR)
Teljes cím Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 35.185005
Hosszúsági fok 25.200773
Megjelenítés a térképen Google maps
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér
Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér

Heraklion International Airport,?Nikos Kazantzakis? Létesítmények és szolgáltatások

A heraklioni nemzetközi repülőtér, más néven?Nikos Kazantzakis,? az elsődleges repülőtér, amely Heraklion városát szolgálja ki Kréta szigetén Görögországban. Nevét Nikosz Kazantzakiszról, a híres görög íróról és filozófusról kapta. A repülőtér Görögország egyik legforgalmasabb repülőtere, és kiváló létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes, hatékony és élvezetes utazási élményt nyújtson belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtérnek két terminálja van, az A terminál és a B terminál, amelyek jól felszereltek a növekvő számú utas fogadására. Mindkét terminálon számos üzlet, étterem és kávézó található.
  • Éttermek és kávézók: Az utasok számos kulináris élvezetet élvezhetnek a repülőtér különböző étkezdéiben. A harapnivalóktól a könnyű ételektől a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig minden ízlésnek megfelel.
  • Vásárlás: A repülőtér lenyűgöző üzletválasztékkal büszkélkedhet, beleértve a vámmentes üzleteket, divatbutikok, ajándékboltok és helyi szaküzletek. Remek hely ajándéktárgyak vagy az utolsó pillanatban szükséges utazási cikkek átvételére.
  • Üzleti és VIP szolgáltatások: Az üzleti vagy VIP szolgáltatásokra szoruló utasok számára a repülőtér külön társalgókat kínál., executive szobák, üzleti központok és konferenciatermek. Ezek a szolgáltatások békés és produktív környezetet biztosítanak az üzleti céllal utazók számára.
  • Autóbérlés: A repülőtéren számos autókölcsönző iroda áll rendelkezésre, amelyek járművek széles választékát kínálják egyéni igényeknek megfelelően. Ez kényelmessé teszi az utazókat, hogy saját tempójukban fedezzék fel Kréta gyönyörű szigetét.

Szolgáltatások

  • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
  • Elveszett és megtalált: A repülőtéren egy külön Lost and Found részleg, amely segíti az utasokat az elveszett tárgyak visszaszerzésében. Célszerű az elveszett holmikat azonnal jelenteni, hogy növelje a visszakeresés esélyét.
  • Információs pultok: A repülőtéren belül több információs pult is található, amelyek tájékoztatást nyújtanak az utasoknak a járatokról., a repülőtéri létesítmények, a szállítás és az esetlegesen felmerülő egyéb kérdések.
  • Orvosi segítség: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy aggály esetén a repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, képzett egészségügyi személyzettel rendelkezésre áll a segítségnyújtás és a szükséges orvosi ellátás biztosítására.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára elérhető legyen, és számos szolgáltatást kínál a mozgáskorlátozottak vagy egyéb speciális igényűek számára. Ez magában foglalja a kerekesszékes segítségnyújtást, a külön ülőhelyeket és az akadálymentes mellékhelyiségeket.

Lenyűgöző létesítményeivel és szolgáltatásaival a Heraklion International Airport zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít minden utas számára. Akár Krétára érkeznek, akár a szigettől búcsúznak az utazók, a repülőtér elkötelezettsége a kiváló ügyfélszolgálat iránt megmutatkozik.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HER azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Almaty International Airport (ALA) célállomásig ér el, körülbelül 5h 55m időtartam alatt a(z) A321neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 48 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aegean Airlines, Sky Express, easyJet, Jet2, Eurowing biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Heraklion városából?

Általában a Heraklion "Nikos Kazantzakis" nemzetközi repülőtér (HER) a preferált választás a Heraklion-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Heraklion közvetlen közelében?

Heraklion környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella