Közvetlen járat innen: Helsinki-Vantaa repülőtér (HEL)

Folyamatos járatok 117 úti célra 27 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Helsinki-Vantaa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Helsinki-Vantaa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HEL
Város Vantaa
Ország Finland (FI)
Teljes cím Helsinki-Vantaa repülőtér
Szélességi fok 60.321042
Hosszúsági fok 24.952860
Weboldal Finavia.fi
Megjelenítés a térképen Google maps
Helsinki-Vantaa repülőtér
Helsinki-Vantaa repülőtér
Helsinki-Vantaa repülőtér
Helsinki-Vantaa repülőtér
Helsinki-Vantaa repülőtér
Helsinki-Vantaa repülőtér

Helsinki-Vantaa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Helsinki-Vantaa repülőtér a finnországi Helsinki városát kiszolgáló fő nemzetközi repülőtér. Ez az ország legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere, amely évente több millió utast kezel. A repülőtér arra törekszik, hogy világszínvonalú létesítményei és szolgáltatásai révén kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépületek: A Helsinki-Vantaa repülőtér a következőkből áll: két fő terminálépület: az 1-es és a 2-es terminál. Ezek a terminálok jól megtervezettek és modern felszereltséggel rendelkeznek, hogy biztosítsák az utasok zökkenőmentes áramlását és fokozzák az utazási élményt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér széles választékát kínálja üzletek, butikok és vámmentes üzletek, ahol az utazók kozmetikumok, illatszerek, divat és ajándéktárgyak vásárlásával kényeztethetik magukat. Számos étterem, kávézó és bár is található, amelyek helyi és nemzetközi ételeket kínálnak.
 • Társalgóterületek: A Helsinki-Vantaa repülőtér számos társalgóval rendelkezik, ahol az utasok pihenhetnek, lazíthatnak, és ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak. Ezek a társalgók békés környezetet és kényelmes ülőhelyeket biztosítanak azok számára, akik magánéletre és nyugalomra vágynak a járatok között.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot kínál az egész terminálon, így az utasok maradjon kapcsolatban és böngésszen az interneten. Ezenkívül több töltőállomás is rendelkezésre áll az elektronikus eszközök töltésére.
 • Gyermekek játszóterei: A kisgyermekekkel való utazás kihívást jelenthet, de a Helsinki-Vantaa repülőtér egy kicsit megkönnyíti ezt a gyerekeknek szánt játszóterekkel. Ezek a területek játékokkal, játékokkal és tevékenységekkel vannak felszerelve, hogy szórakoztassák a gyerekeket, miközben a repülőjáratukra várnak.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak vagy eltévedt poggyászok esetén a repülőtéren külön találtak és találtak találhatók. osztály segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében. A személyzet hatékonyan kezeli az elveszett tárgyakat, és segít az utasoknak holmijaik megtalálásában.

Szolgáltatások

 • Vámügy és bevándorlás: A Helsinki-Vantaa repülőtér hatékony vám- és vámkezeléssel rendelkezik. bevándorlási eljárások a nemzetközi utazók problémamentes be- és kilépésének biztosítása érdekében. Az érkező utasok bevándorlási ellenőrzésen esnek át, míg a távozó utasok biztonsági ellenőrzésen és vámkezelésen esnek át.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászcsomagolást és a biztonságos tárolást. Az utasok becsomagolhatják csomagjaikat, hogy megvédjék őket az utazás során, vagy igénybe vehetik a tárolási szolgáltatásokat, ha poggyászuk nélkül szeretnék felfedezni a várost.
 • Autókölcsönző és taxi szolgáltatások: A kényelmes földi közlekedést kereső utasok számára a repülőtér számos autókölcsönző ügynökség és taxi szolgáltatás áll rendelkezésre. Az utasok könnyedén bérelhetnek autót vagy taxit, hogy elérjék végső úti céljukat.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Helsinki-Vantaa repülőtér rendelkezik egy teljesen felszerelt egészségügyi központtal, képzett egészségügyi szakemberekkel. Az egészségügyi központ alapvető egészségügyi ellátást, elsősegélynyújtást és segítséget nyújt a rászoruló utasoknak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér büszke arra, hogy kiváló szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Speciális segítséget nyújtanak az egész repülőtéren, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket, lifteket, rámpákat és kerekesszékes szolgáltatásokat.
 • Tömegközlekedés: A Helsinki-Vantaa repülőtér tömegközlekedéssel jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal. Az utasok könnyen elérhetik a buszokat, vonatokat és taxikat, hogy elérjék a kívánt célállomást Helsinkiben és környékén.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Helsinki-Vantaa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HEL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Helsinki-Vantaa repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Helsinki-Vantaa repülőtér repülőtérről indul?

A Helsinki-Vantaa repülőtér és a Tokyo International Airport (HND) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 13h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Helsinki-Vantaa repülőtér repülőtérről?

A(z) Helsinki-Vantaa repülőtér repülőtérről induló utasok 27 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Finnair, Norwegian Air Intl, Ryanair, SAS, Lufthans biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Vantaa városából?

Általában a Helsinki-Vantaa repülőtér (HEL) a preferált választás a Vantaa-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Vantaa közvetlen közelében?

Vantaa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella