Repülőjárat akciók innen: Heihe repülőtér (HEK)

Utazz 2 helyszínre a 4 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Heihe repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Heihe repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Heihe repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HEK
Város Heihe
Ország China (CN)
Teljes cím Heihe repülőtér
Szélességi fok 50.178687
Hosszúsági fok 127.313566
Megjelenítés a térképen Google maps

Heihe repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Heihe városában, Heilongjiang tartományban, Kínában található Heihe repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak. Nézzünk meg néhányat a Heihe repülőtér legfontosabb szolgáltatásai közül:

Terminállétesítmények

A Heihe repülőtér terminálépülete tágas, és nagyszámú utas szállítására tervezték. A szálloda kényelmes váróteret kínál ülőgarnitúrákkal, töltőállomásokkal és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. Különféle üzletek, kávézók és éttermek is találhatók, ahol az utazók pihenhetnek, falatozhatnak, vagy ajándéktárgyakat vásárolhatnak. Ezenkívül a repülőtér vámmentes üzleteket is biztosít, ahol az utasok különféle adómentes árukat vásárolhatnak.

Szállítási szolgáltatások

A Heihe Repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat:

  • Taxi: A taxik a terminál épületén kívül is elérhetők. Az utasok könnyedén bérelhetnek taxit a város kívánt helyére.
  • Shuttle Bus: A repülőtér transzferbuszokat üzemeltet a város főbb részeire, így kényelmesebbé válik az utasok számára, hogy különböző helyekre utazzanak. Heihe egyes részein.
  • Autókölcsönzés: Autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren azon utasok számára, akik inkább maguk vezetnek.

Biztonsági és Vámügy

A Heihe Repülőtér kiemelten kezeli utasai biztonságát. A repülőtér korszerű biztonsági rendszerekkel van felszerelve, beleértve a poggyászátvilágítást, fémdetektorokat és térfigyelő kamerákat, hogy biztosítsák a biztonságos utazási környezetet.

A Heihe repülőtér vám- és bevándorlási eljárásai hatékonyak, áramvonalas. Külön sávok vannak kijelölve a belföldi és a nemzetközi utasok számára, így a folyamat zökkenőmentes és kényelmes.

Repülőtéri segítség

A Heihe repülőtér átfogó segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a problémamentes utazási élmény érdekében:

  • Információs pultok: Az egész terminál épületében információs pultok találhatók, ahol az utasok segítséget kaphatnak repülési információkkal, beszállókártyákkal és általános kérdésekkel kapcsolatban.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzőt, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat kínál a poggyászokkal kapcsolatos problémák kezelésére.
  • Speciális segítségnyújtás: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre a csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű utasok segítségére. Kérésre kerekes székek és egyéb segédeszközök is rendelkezésre állnak.

Összességében a Heihe repülőtér arra törekszik, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson utasai utazási élményének fokozása érdekében. A kényelmes várakozási területektől a kényelmes közlekedési lehetőségekig a repülőtér gondoskodik arról, hogy az utazók kellemes utazásban részesüljenek az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Heihe repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HEK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Heihe repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Heihe repülőtér repülőtérről indul?

A Heihe repülőtér és a Harbin Taiping International Airport (HRB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Heihe repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Heihe repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Chengdu Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Lineas Aereas Allegr

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Heihe városából?

Általában a Heihe repülőtér (HEK) a preferált választás a Heihe-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Heihe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella