Repülőjárat akciók innen: Hefei Luogang nemzetközi repülőtér (HFE)

Folyamatos járatok 60 célállomásra 27 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Hefei Luogang nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hefei Luogang nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HFE
Város Hefei
Ország China (CN)
Teljes cím Hefei Luogang nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 31.985506
Hosszúsági fok 116.975296
Weboldal Hfairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Hefei Luogang nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Hefei Luogang nemzetközi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér a kínai Hefeiben. Az Anhui tartomány fő kapujaként szolgál, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálépületek: A repülőtéren két terminálépület található, az 1-es és a 2-es terminál, amelyek modern felszereltséggel és kényelmes várakozási terekkel vannak felszerelve.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket és vásárlási élményeket élvezhetnek a repülőtér éttermeiben, kávézók és vámmentes üzletek.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít mind rövid, mind hosszú távú parkolási igényekhez, így az utazók kényelmesen hátrahagyhatják járműveiket utazásuk során.
 • Társalgók: A prémium utasok és a kiválasztott hűségprogramok tagjai beléphetnek a repülőtér fényűző társalgóiba, amelyek nyugodt környezetet és további kényelmi lehetőségeket kínálnak.
 • Üzleti központ: A repülőtéren egy létesítményekkel felszerelt üzleti központ található. például tárgyalók, munkaállomások és nagy sebességű internet-hozzáférés, amelyek kielégítik az üzleti utazók igényeit.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony és megbízható poggyászkezelési szolgáltatások, amelyek biztosítják, hogy az utasok poggyászait azonnal a kijelölt átvételi helyre szállítsák.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén az utasok igénybe vehetik a repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatását. szolgáltatás, ahol az elkötelezett munkatársak, amikor csak lehetséges, segítenek megtalálni és visszaküldeni a tárgyakat.
 • Információs pultok: Az információs pultok kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér egész területén, hogy útmutatást és segítséget nyújtsanak az utasoknak különféle kérdésekben, például repülési információkkal, repülőtéri létesítményekkel kapcsolatban., valamint a földi szállítás.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren olyan egészségügyi létesítmények találhatók, amelyek alkalmasak a kisebb egészségügyi sürgősségi esetek kezelésére, és alapvető orvosi segítséget nyújtanak a rászoruló utasoknak.
 • Speciális segítségnyújtás: mozgáskorlátozott utasok vagy a speciális igények igénybe vehetik a repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásait, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet, az elsőbbségi beszállást és a dedikált személyzeti támogatást.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és más főbb célpontokkal a különböző célpontokon keresztül. közlekedési lehetőségek, beleértve a taxikat, buszokat és külön reptéri transzfert.

Modern infrastruktúrájával, valamint a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Hefei Luogang nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújt az ajtón áthaladó összes utazó számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hefei Luogang nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hefei Luogang nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HFE azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Hefei Luogang nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Frankfurt International Airport (FRA) célállomásig ér el, körülbelül 13h 20m időtartam alatt a(z) Airbus A330-200 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hefei Luogang nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 27 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hefei Luogang nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, China Southern Airlines, Air China, West Air (China

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hefei városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hefei-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hefei Luogang nemzetközi repülőtér (HFE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hefei közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella