Hechi Jinchengjiang repülőtér (HCJ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CAN Guangzhou

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
MIG Mian Yang

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Hechi Jinchengjiang repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hechi Jinchengjiang repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HCJ
Város Hechi Jinchengjiang
Ország China (CN)
Teljes cím Hechi Jinchengjiang repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Hechi Jinchengjiang repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Guangxi Zhuang autonóm régióban található Hechi Jinchengjiang repülőtér egy modern repülőtér, amely Hechi városát és a környező területeket szolgálja ki. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik. jelentős számú utas kiszolgálására alkalmas. Modern felszereltséggel rendelkezik, és kényelmes környezetet biztosít az utazóknak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle étkezési és bevásárlási lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. Vannak éttermek, kávézók és üzletek, amelyek válogatott helyi és nemzetközi termékeket kínálnak.
 • Társalgók: A Hechi Jinchengjiang repülőtér kényelmes társalgóival rendelkezik, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. Ezek a társalgók békés légkört, ingyenes frissítőket és Wi-Fi hozzáférést biztosítanak.
 • Parkolás: A repülőtér kényelmes parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú időszakokra egyaránt. Az utasok biztonságosan leparkolhatják járműveiket, és könnyen elérhetik a terminál épületét.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: A repülőtéren külön szolgáltatás működik az elveszett és talált tárgyak számára. Azok az utasok, akik utazásuk során elvesztették holmijukat, az információs pultnál kérhetnek segítséget.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Hechi Jinchengjiang repülőtér az utasok jólétét kiemelten kezeli egészségügyi szolgáltatások nyújtásával. A repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett szakemberekkel, akik szükség esetén orvosi segítséget tudnak nyújtani.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM automaták és pénzváltó pultok kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren. Az utazók könnyen hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, hogy kielégítsék pénzügyi szükségleteiket.

Szolgáltatások

 • Bejelentkezési és poggyászszolgáltatások: Az utasok befejezhetik a bejelentkezési eljárásokat és poggyászukat a terminál épületében található pultokhoz adják le. A repülőtér biztosítja a poggyászok hatékony kezelését a zökkenőmentes utazás érdekében.
 • Repülési információk: A Hechi Jinchengjiang repülőtér naprakész repülési információkat biztosít a terminál különböző részein található kijelzőkön. Az utasok könnyen hozzáférhetnek járataikkal kapcsolatos információkhoz, beleértve az indulási és érkezési időt is.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtér és a repülőtér között, beleértve a taxikat, transzferbuszokat és autóbérlési szolgáltatásokat. Az utasok kiválaszthatják a legkényelmesebb közlekedési módot, hogy elérjék úti céljukat.
 • Segélynyújtás speciális igényű utasoknak: A repülőtér felszereltsége van a fogyatékkal élő vagy bármilyen speciális igényű utasok számára. A személyzet tagjait arra képezték ki, hogy támogatást nyújtsanak és kényelmes élményt biztosítsanak ezeknek az utasoknak.
 • Wi-Fi hozzáférés: A Hechi Jinchengjiang repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel vagy folytathatják munkájukat, miközben a járatukra várnak.
 • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet áll az információs pultok rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályukban. Útbaigazítást, repülési információkat és egyéb releváns segítséget nyújthatnak.
 • Szállítás a városközpontba: A repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontba, így az utasok könnyen elérhetik úti céljukat. Ide tartoznak a nyilvános buszok és a taxi szolgáltatások.

A Hechi Jinchengjiang repülőtér számos létesítmény és szolgáltatás révén biztosítja az utasok kellemes és problémamentes élményét. Legyen szó kényelmes társalgókról, vámmentes vásárlásról vagy az utasok jóléte iránti elkötelezettségről, a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HCJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Mianyang Nanjiao Airport (MIG) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hechi Jinchengjiang repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Southern Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hechi Jinchengjiang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hechi Jinchengjiang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hechi Jinchengjiang repülőtér (HCJ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hechi Jinchengjiang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella