Hays regionális repülőtér (HYS) repülőtere induló járatok

Utazz 2 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Hays regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DEN Denver

1 járat naponta

1ó 21m Ár megjelenítése
SLN Salina

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Hays regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hays regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HYS
Város Hays
Ország United-States (US)
Teljes cím Hays regionális repülőtér
Szélességi fok 38.853909
Hosszúsági fok -99.273786
Weboldal Flyhays.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Hays regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kansas állambeli Hays városában található Hays regionális repülőtér a régió létfontosságú közlekedési csomópontjaként szolgál. A modern létesítmények és szolgáltatások sorával a repülőtér igyekszik kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújtani utasainak. Fedezzük fel, mi teszi a Hays regionális repülőteret az utazók legjobb választásává.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Hays Regional Airport tágas és modern terminálépülete minden szükséges kényelmi felszereléssel rendelkezik.. Az épületet úgy tervezték, hogy az utasok kényelmet és kényelmet biztosítson az egész utazás során.
 • Check-in pultok: Az utazók gyors és hatékony check-in pultokat találnak, ahol könnyedén leadhatják poggyászukat és megszerezhetik a beszállókártyáikat.. A személyzet gondoskodik a zökkenőmentes bejelentkezésről a várakozási idő minimalizálása érdekében.
 • Kapuk: A repülőtéren több kapu is található a hatékony be- és indulás érdekében. Az utasok könnyen megtalálhatják kapujukat, és élvezhetik a problémamentes beszállási élményt.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A látogatók a repülőtéren több neves autókölcsönző céget is igénybe vehetnek. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy érkezéskor kényelmesen béreljenek autót, és saját tempójukban fedezzék fel a régiót.
 • Parkolás: A Hays Regional Airport bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket, és nyugodtan pihenhetnek utazásuk során.
 • Éttermek és üzletek: A repülőtér számos étteremnek és üzletnek ad otthont, lehetőséget biztosítva az utasoknak, hogy ízletes ételeket kóstolhassanak meg és megvásárolják az utazáshoz szükséges eszközöket.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz az egész repülőtéren. Az indulási és érkezési időket megjelenítő képernyők tájékoztatják az utasokat minden változásról vagy frissítésről.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony és biztonságos poggyászszolgáltatást nyújt, biztosítva, hogy az utasok poggyásza biztonságosan és időben célba érjen. Az elhivatott személyzet készséggel készen áll a poggyászokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására.
 • Akadálymentesítettség: A Hays Regional Airport elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. Kérésre kerekesszékes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, amelyek kényelmes utazási élményt biztosítanak a mozgási igényekkel küzdő egyének számára.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a Hays Regional Airport külön elveszett és megtalált részleggel rendelkezik. Az utasok felvehetik a kapcsolatot a repülőtér személyzetével, vagy felkereshetik az információs pultot, hogy érdeklődjenek elveszett tárgyaikról.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál épületében, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Ezenkívül töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
 • ATM és valutaváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a repülőtér ATM-ekkel és pénzváltási szolgáltatásokkal. Ez biztosítja, hogy az utasok könnyen hozzáférjenek készpénzhez és devizához.

Modern létesítményeivel és minőségi szolgáltatásaival a Hays Regional Airport arra törekszik, hogy minden utas számára kellemes utazási élményt nyújtson. Akár Haysbe látogat, akár egy másik úti cél felé tart, ez a repülőtér biztosítja, hogy utazása zökkenőmentesen induljon és érjen véget.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hays regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HYS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hays regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hays regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Hays regionális repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 21m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hays regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Hays regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hays városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hays-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hays regionális repülőtér (HYS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Hays közvetlen közelében?

Hays környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella