Hasvik repülőtér (HAA) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Hasvik repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
HFT Hammerfest

2 járat naponta

0ó 20m Ár megjelenítése
TOS Tromsø

1 járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Hasvik repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hasvik repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HAA
Város Hasvik
Ország Norway (NO)
Teljes cím Hasvik repülőtér
Szélességi fok 70.486667
Hosszúsági fok 22.139722
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

Hasvik repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Üdvözöljük a Hasvik repülőtéren, amely az Ön kapuja a gyönyörű norvégiai Hasvik településhez! A Finnmark régió lenyűgöző partja mentén elhelyezkedő kis repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Akár érkezik, akár indul, a Hasvik repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy utazása kényelmes legyen.

Létesítmények

  • Ellenőrzés - Belépőpultok: A Hasvik repülőtéren több, a legmodernebb technológiával felszerelt check-in pult található, amelyek biztosítják az utasok hatékony kezelését.
  • Poggyászkezelés: A repülőtér megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy poggyászait biztonságosan szállítsák a járatra és vissza.
  • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak a különböző ízléseknek és preferenciáknak megfelelően.
  • Vámmentes vásárlás: Fedezze fel a vámmentes üzleteket, és fedezze fel a parfümök, kozmetikumok, alkohol, dohány és édességek széles választékát, mindezt adómentes áron.
  • Autókölcsönzés: Ha saját tempójában szeretné felfedezni Hasvik városát és környékét, a repülőtéren autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek számos járműlehetőséget kínálnak az Ön igényeinek megfelelően.

Szolgáltatások

  • Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel, amely a repülőtér egész területén elérhető.
  • Társalgók: Az utasok kényelmes társalgókhoz juthatnak, amelyek csendes és pihentető környezetet biztosítanak indulásuk előtt.
  • Gyermekjátszótér: A repülőtéren külön játszótér található a gyermekek számára, ahol a kicsiket repülés előtt vagy után szórakoztatják.
  • Információs pult: Az információs pult barátságos és hozzáértő személyzete készséggel áll rendelkezésére bármilyen kérdés esetén, vagy útmutatást ad a gördülékeny utazási élmény érdekében.
  • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi sürgősségi esetekben a repülőtér orvosi segítséget és elsősegélynyújtási szolgáltatásokat nyújt a rászoruló utasoknak.

A Hasvik repülőtér magas színvonalú szabványok betartására törekszik, amikor a repülőtérről van szó. létesítményei és szolgáltatásai. A bejelentkezéstől a poggyászkezelésig, étkezésig, vásárlásig és különféle szolgáltatásokig a repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt nyújtson minden átutazónak. Tehát akár Hasvikban kezdi a kalandját, akár búcsúzik ettől a hihetetlen úti céltól, a Hasvik repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon és érjen véget.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hasvik repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HAA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hasvik repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hasvik repülőtér repülőtérről indul?

A Hasvik repülőtér és a Tromsø Airport Langnes (TOS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hasvik repülőtér repülőtérről?

A(z) Hasvik repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Widero biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hasvik városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hasvik-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hasvik repülőtér (HAA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hasvik közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella