Megfizethető járatok innen: Harstad/Narvik Airport Evenes (EVE)

Folyamatos járatok 6 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Harstad/Narvik Airport Evenes repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Harstad/Narvik Airport Evenes kapcsán

Repülőtér neve Harstad/Narvik Airport Evenes
Repülőtér (IATA) kód EVE
Város Evenes
Ország Norway (NO)
Teljes cím Harstad/Narvik Airport Evenes
Szélességi fok 68.491109
Hosszúsági fok 16.680574
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

Harstad/Narvik repülőtér, Evenes létesítményei és szolgáltatásai

A Harstad/Narvik repülőtérről, Evenes

A Harstad/Narvik repülőtér, Evenes egy jelentős nemzetközi repülőtér a norvégiai Evenes városában. Fontos átjáróként szolgál Norvégia gyönyörű északi régióihoz, köztük Harstadhoz és Narvikhoz. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Check-In pultok: A repülőtéren kijelölt csekk -belföldi és nemzetközi járatok bejárati pultja, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelem és vámmentesség: Az utasok számos üzletet élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket is, amelyek széles skáláját kínálják termékek, például ajándéktárgyak, ruházat, elektronikai cikkek és helyi specialitások.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak. Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, a repülőtéren minden megtalálható.
 • Társalgók: Az extra kényelemre és kényelemre vágyók számára a repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, és ingyenes frissítőket fogyaszthatnak., érheti el a Wi-Fi-t, és utolérheti a munkát, vagy egyszerűen csak lazítson a repülés előtt.
 • Autókölcsönző: Különféle autókölcsönző cégeknek van pultja a repülőtéren, amelyek kényelmes lehetőségeket kínálnak a régió saját tempójában történő felfedezéséhez.

Utasszolgáltatások

 • Információs pultok: Személyzeti információs pultok állnak rendelkezésre az utasok általános kérdéseivel, repülési információival és helyi turisztikai információival kapcsolatban.
 • Csecsemőgondozási létesítmények: A repülőtér pelenkázóval és kényelmes ülőhelyekkel ellátott, dedikált babaápolási szobákat kínál a csecsemőkkel utazó szülők számára.
 • Elveszett és megtalált részleg: az elveszett és megtalált részleg segít az utasoknak visszaszerezni az elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak a repülőtér területén.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy egészségügyi probléma esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre képzett személyzettel.
 • Speciális segítségnyújtás: a repülőtér célja a mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasok elhelyezése, olyan szolgáltatásokat kínálva, mint a kerekesszékek, dedikált parkolóhelyek és a terminálon keresztüli segítségnyújtás.

Közlekedés

 • Tömegközlekedés: Rendszeres buszjáratok kötik össze a repülőteret a közeli városokkal, így az utazók kényelmesen érhetik el végső úti céljukat.
 • Taxik: A taxik a terminál épületén kívül állnak rendelkezésre, kényelmes és problémamentes közlekedést biztosítva. közlekedési mód.
 • Gépkocsiparkoló: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, a terminál közelében található kijelölt parkolóhelyek pedig kényelmesen elhelyezkednek.

Harstad/Narvik Airport, Evenes számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében. A kényelmes társalgóktól a kényelmes autóbérlési lehetőségekig a repülőtér célja, hogy minden látogató számára zökkenőmentes utazást biztosítson. Hatékony terminálelrendezésével és segítőkész személyzetével, a Harstad/Narvik repülőtérrel Evenes megbízható csomópont, amely összeköti az utazókat Norvégia lenyűgöző régióival.


Harstad/Narvik Airport Evenes Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Harstad/Narvik Airport Evenes repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Harstad/Narvik Airport Evenes repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EVE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Harstad/Narvik Airport Evenes repülőtérről indul?

A Harstad/Narvik Airport Evenes és a Bergen Airport Flesland (BGO) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Harstad/Narvik Airport Evenes repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Harstad/Narvik Airport Evenes repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wideroe, Norwegian Air Shuttle, SAS, Danish Air, Syphax Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Evenes városából repülővel távozik?

Utazók, akik Evenes-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Harstad/Narvik Airport Evenes (EVE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Evenes közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella