Hanzhong Xiguan repülőtér (HZG) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 12 célállomásra 10 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Hanzhong Xiguan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hanzhong Xiguan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HZG
Város Hanzhong
Ország China (CN)
Teljes cím Hanzhong Xiguan repülőtér
Szélességi fok 33.065350
Hosszúsági fok 107.013006
Weboldal Cwag-hz.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Hanzhong Xiguan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A modern repülőtéri élmény

A Hanzhong Xiguan repülőtér egy korszerű létesítmény, amelyet arra terveztek, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazást biztosítson az utasoknak elejétől a végéig. A különféle létesítményekkel és szolgáltatásokkal felszerelt repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van a repülőtéren töltött idő alatt.

Terminál szolgáltatások

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér fejlett technológiával felszerelt, hatékony check-in pultokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy gyorsan elvégezzék a repülés előtti eljárásokat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok a repülőtéren található üzletek széles skáláját fedezhetik fel, amelyek különféle áruk, köztük ajándéktárgyak, elektronikai cikkek és divatcikkek.
 • Éttermek és kávézók: A Hanzhong Xiguan repülőtér számos étteremmel és kávézóval büszkélkedhet, amelyek helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, sokféle ízlést és preferenciát kínálva.
 • Társalgók: A pihenésre és kényelemre vágyók számára a repülőtér prémium társalgókkal várja vendégeit, ahol az utasok lazíthatnak, frissítőket fogyaszthatnak, és exkluzív létesítményeket vehetnek igénybe.

Szolgáltatások utazóknak

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony és biztonságos poggyászkezelést tesz lehetővé, lehetővé téve az utazók számára, hogy nyugodt szívvel feladhassák poggyászukat.
 • Információs pultok: hozzáértő személyzettel ellátott információs pultok stratégiai helyen találhatók. az egész repülőtéren, hogy segítse az utasokat kérdésekkel, útbaigazításokkal és általános segítségnyújtással.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Hanzhong Xiguan repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a a létesítményt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett holmik esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni és visszaszerezni a tárgyakat.

Kisegítő lehetőségek és közlekedés

 • Közlekedési lehetőségek: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel, számos közlekedési lehetőséggel, beleértve a taxit, az autókölcsönzést és a transzferbuszokat.
 • Parkolás: A Hanzhong Xiguan repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így biztosítva a kényelmet azoknak az utazóknak, akik úgy döntenek, hogy autóval mennek a repülőtérre.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy tervezték, hogy könnyen megközelíthető legyen. hozzáférhető a fogyatékkal élő utasok számára, speciális létesítményekkel és szolgáltatásokkal, amelyek megfelelnek az ő egyedi szükségleteiknek.

A Hanzhong Xiguan repülőtér elsőbbséget élvez az utasok elégedettségén azáltal, hogy csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat kínál. Akár gyakran utazik, akár először utazik, a repülőtér modern felszereltségei és kényelmes szolgáltatásai kellemes és problémamentes élményt biztosítanak minden utas számára.


Hanzhong Xiguan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HZG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérről indul?

A Hanzhong Xiguan repülőtér és a Xiamen Gaoqi International Airport (XMN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérről?

A(z) Hanzhong Xiguan repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Hainan Airlines, China United Airlines, Guangxi Beibu Gulf Airlines, Loong Air, Gestai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hanzhong városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hanzhong-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hanzhong Xiguan repülőtér (HZG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hanzhong közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella