Megfizethető járatok innen: Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér (HGH)

Közvetlen járatok 121 célállomásra 49 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HGH
Város Hangzhou
Ország China (CN)
Teljes cím Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 30.235949
Hosszúsági fok 120.438891
Weboldal Hzairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér
Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér

Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér

Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér a kínai Hangzhou városában található, az ország egyik legforgalmasabb repülőtere. Modern felszereltségével és átfogó szolgáltatásaival kényelmes és hatékony élményt kíván nyújtani az utazóknak. Az alábbiakban bemutatjuk a repülőtér főbb jellemzőit:

Létesítmények

  • Terminálépületek: A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér két fő terminálépületből áll, a T1 és a T2. Ezek a terminálok a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, és a szolgáltatások széles skáláját kínálják az utasok számára.
  • Vásárlás és étkezés: A repülőtér a vásárlási és vásárlási lehetőségek széles skáláját kínálja. étkezési lehetőségek. Az utazók különféle kiskereskedelmi üzleteket, vámmentes üzleteket és butikokat fedezhetnek fel, ahol luxus és megfizethető márkákat egyaránt találhatnak. A repülőtér élelmiszerudvarában számos étterem, kávézó és gyorsétteremlánc található, amelyek különféle kulináris preferenciákat szolgálnak ki.
  • Társalgók: A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér prémium társalgói nyugodt környezetet biztosítanak hogy az utasok pihenhessenek repülésük előtt. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és üzleti kényelmi szolgáltatást kínálnak, lehetővé téve az utazók számára, hogy magányosan dolgozhassanak vagy lazíthassanak.
  • Üzleti szolgáltatások: A repülőtéren jól felszerelt üzleti központok találhatók, amelyekben pl. tárgyalótermek, internet-hozzáférés és nyomtatási szolgáltatások. Ezek a szolgáltatások kényelmesek azoknak az utazóknak, akiknek munkavégzésre vagy megbeszélésekre van szükségük az átszállások során.
  • Közlekedés: A repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontba való eljutáshoz és onnan vissza.. Az utasok választhatnak taxik, transzferbuszok vagy a repülőtér saját metróállomása közül, amely közvetlen kapcsolatot biztosít Hangzhou metróhálózatával.

Szolgáltatások

  • Információs pultok: A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér információs pultokkal rendelkezik a terminálépületekben. A barátságos személyzet minden kérdésben segít az utasoknak, beleértve a repülési információkat, a poggyászszolgáltatásokat és a szállítási lehetőségeket.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér megbízható poggyászszolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászcsomagolást is., raktározás és elveszett és talált létesítmények. Az utazók biztosak lehetnek abban, hogy poggyászaikra jól vigyáznak.
  • Egészségügyi szolgáltatások: A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik az utasok egészségügyi szükségleteinek kielégítésére. Vészhelyzet vagy orvosi segítség esetén képzett szakemberek állomásoznak a repülőtéren, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, így az utasok hogy kapcsolatban maradjanak és eredményesek maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
  • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren számos ATM és pénzváltó pult található, amelyek kényelmesen kielégítik az utasok pénzügyi igényeit.

A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy minőségi utazási élményt nyújtson, modern létesítményeket és átfogó szolgáltatásokat kínálva minden utazó igényeinek kielégítésére. Megközelíthetőségével, kényelmével és figyelmes kényelmi szolgáltatásaival a repülőtér kellemes utazást biztosít mindenkinek, aki áthalad az ajtón.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HGH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér és a Lisbon Portela Airport (LIS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 14h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 49 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air China, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airlines, Loong Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hangzhou városából?

Általában a Hangzhou Xiaoshan nemzetközi repülőtér (HGH) a preferált választás a Hangzhou-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Hangzhou közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella